Ostani doma

IPAK POPUSTILA

Marijana objasnila odnos s Hakijom: 'Brzo bih prešla preko preko njegovog ponašanja, ali...'

Mrijana Batinić je rekla kako svi vide da Hakija još uvijek gaji neke osjećaje prema Marijani Črlenec, no ona je rekla da to nije istina i da njih dvoje više nemaju ništa.

''Pokušala sam s njim razgovarati, svi su išli sa mnom kao podrška, ali nije mi želio ni vrata otvoriti '', otkrila je Črlenec te poslije rekla da nema osjećaja prema farmeru. Batinić joj je rekla kako smatra da to nije istina jer je upoznala njezinu drugu, nježniju stranu te da je takva otkako je bila u društvu s Hakijom.

''Ma ja bi prešla preko njegovog ponašanja prema meni i ignoriranja, ali Bahra i Valter su čuli kad je izgovorio da ima curu u Zagrebu, a taj isti dan si ga Marijana i ti pitala zašto je takav prema meni'', kazala je Črlenec.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Batinić je rekla Hakiji da se sad ima priliku izjasniti. ''Upecala se, brate, to je fora. Marijana nekada ima problem s povjerljivošću i svaku šalu shvati preozbiljno'', branio se Hakija te dodao da i dalje ima pozitivno mišljenje o Marijani, a onda u kameru rekao da se od nje ohladio zbog njihove 'privatne stvari'.

Nakon svađe, Hakija ju je upitao je li raspoložena za 'njihov valcer', a nakon kratkog nagovaranja Marijana je ipak pristala pa su zaplesali u dvorani i dobili aplauz svih prisutnih - osim Nikoline. ''Marijana bi trebala stajati iza svojih riječi, a ne da bude promjenjiva'', zaključila je ljutito Nikolina.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!