Ostani doma
EKSKLUZIVNO - Hakija dokazao da je 'brak na prvu' itekako moguć: 'Znamo se tek mjesec dana, ali ona je prava, sve je dogovoreno s matičarom!'
Hakija Špago - privatni album

ZALJUBLJEN PREKO UŠIJU

EKSKLUZIVNO - Hakija dokazao da je 'brak na prvu' itekako moguć: 'Znamo se tek mjesec dana, ali ona je prava, sve je dogovoreno s matičarom!'

Bosanski George Clooney posljednjih dana ima itekako puno razloga za sreću

Hakija Špago, 42-godišnji farmer iz Konjica i najveći zavodnik 12. sezone, ekskluzivno za RTL.HR ispričao je sve o svojoj novoj ljubavi, ali i braku.

Nakon seoskih avantura sa svojim kandidatkinjama te romantičnog putovanja s Marijanom Črlenec nakon kojeg se među njima ipak nije izrodila veza, čini se kako je Hakija ipak pronašao srodnu dušu s kojom će moći uživati u riječnim i životnim brzacima.

'Nešto mi je govorilo da je ona prava'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Njegovo srce osvojila je, naime, tajanstvena 30-godišnja Zagrepčanka, porijeklom iz Bosne i Hercegovine, čije ime još ne želi otkriti, a svemu je kumovao jedan naizgled običan zahtjev za prijateljstvo.

''Upoznali smo se zahvaljujući društvenim mrežama… Jednog dana poslala mi je zahtjev za prijateljstvo. Vidjela me na televiziji, svidio sam joj se, bio sam joj privlačan, zanimljiv, simpatičan i odlučila mi se javiti. Nakon pola sata ja sam njoj prvi poslao poruku'', prisjeća se farmer, dodajući da ga prvi dojam ovaj put nije prevario.

''Sve je krenulo od opuštenog razgovora, šala i priča. Već tada mi je priznala kako je bila sigurna da ću joj se javiti čim mi pošalje zahtjev. Imala je neki dobar osjećaj, a isto je bilo i s moje strane. Kad sam vidio njezine fotografije i uputio joj prve riječi, nešto mi je govorilo da će to biti djevojka moga života'', priča Hakija te ističe da su već njihovi prvi razgovori trajali satima, a zatim se odlučio za sljedeći veliki korak.

Vjenčanje iza ugla

''Razgovarali smo danonoćno, preko poruka, videopoziva, zvali jedno drugo! Nakon samo tri dana dogovorili smo piće. Prije desetak dana odlučio sam otputovati k njoj u Zagreb i proveli smo divan tjedan skupa. To je to! Sigurni smo! Trenutno smo kod mene u Konjicu. Imamo ozbiljnu priču i nemamo što čekati, stigli smo ovdje da zakažemo termin s matičarom'', otkriva Hakija ne skrivajući svoje oduševljenje.

A iako datum vjenčanja još nije želio otkriti, planove za budućnost zajedno s odabranicom svog srca već naveliko kuje.

''Ona je upoznata s cijelom mojom situacijom, poslom i raftingom. Vrlo je komunikativna, druželjubiva, organizirana i zainteresirana da mi pomaže u poslu, da dijelimo svaki djelić života - i privatno i poslovno. Naš je plan provesti život ovdje u Konjicu!'', kaže.

Hakija se osvrnuo i na sinoćnje finale emisije, ali i otkrio što misli o Nikolini, Ines i Marijani.

'Emisija mi je ipak donijela pravu ljubav'

'''Ljubav na selu' bila je za mene najveći izazov u životu, ali jedno prelijepo iskustvo. Zaista mi je drago što sam sreo i upoznao moje djevojke. Između nas nije uspjelo, ali ostali smo prijatelji. Želio bih s njima ostati u kontaktu i danas o njima mogu reći sve pozitivno, bez ijedne kritike. Želim im sve najbolje u životu!'' ističe.

''Sudbina je odigrala svoje. Danas je pored mene sasvim nova djevojka. Mogu reći da mi je 'Ljubav je na selu' ipak donijela pravu ljubav. Da nije bilo emisije, ne bismo ni čuli jedno za drugo i ne bih sada bio ovako sretan. Emisija nas je spojila!'' zaključuje farmer koji je, čini se, konačno siguran za koga će organizirati svaki svoj sljedeći romantični rafting.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!