Ostani doma
Bahrine teorije o ljubomori u vezi - otkrila što misli o Tatjani i Miri te hoće li Valteru dopustiti ženska prijateljstva
RTL

izrazila svoje mišljenje

Bahrine teorije o ljubomori u vezi - otkrila što misli o Tatjani i Miri te hoće li Valteru dopustiti ženska prijateljstva

Ni omiljenoj kandidatkinji 12. sezone nije promaknula Tatjanina i Mirina ljubavna priča

Samo za RTL.HR objasnila je što misli o Tatjaninom pristupu prema Miri, ali i je li ljubomorna kad su veze u pitanju. 

Ne voli muljanje i petljanje

''Po mom mišljenju, Miro je izrazito simpatičan, ali ne zna ni sam što želi. Tatjana je takva kakva je, ima 'jak temperament', ali on se trebao bolje suprotstaviti. Ona je odmah prema njemu iskazala interes prema ljubavi i zaljubljenosti, a on je to shvaćao, kako se kaže, preko volje. Mislim da je osoba koja se ne zna dovoljno odlučiti koga bi odabrao'', ističe Bahra te dodaje, ''Moje gledište prema njegovim izjavama nije baš pozitivno. Ja bih, da sam Tatjana, s njim privatno popričala i dala mu jednu jasnu uputu da se odluči bez predrasude i bez odluke svoje mame. Ja ne volim takvo muljanje i petljanje''.

Za ljubav je potreban dogovor

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dotakla se i Tatjanine ljubomore, ali i otkrila kakva je ona kad su veze u pitanju. ''To je malo pretjerani način ljubomore, malo je prešlo izvan granica. Ima pravo biti zagrijana za njega, ali ne mu braniti tolike stvari. Ja kao ja, čak i da jesam toliko ljubomorna, ne bih to tako javno pred svima pokazala'', priča Bahra pa dodaje da ona Valteru nikad ne bi postavljala takve ultimatume.

''Kako ne volim da meni netko bude nadređen, tako ne volim ni ja dominirati nad drugima. Uvijek sam bila za zajednički jezik da se nijedna strana ne osjeća pod stresom i pritiskom jer za ljubav je uvijek potreban dogovor'', kaže.

Premda se s ostalim kandidatkinjama na imanju nije pretjerano slagala, Valteru, kaže, ne bi branila da se s njima čuje.

''Gledajte, ja sam Sandru dobro odvagnula i procijenila na početku. Meni se ne sviđa njezino ponašanje, ali nemam ništa protiv nje kao osobe. Kad bi se ispričala, ja bih ju prihvatila. Ne bi mi smetalo da Valter s njima komunicira ni da nam Zorica i Sandra dođu na kavu i da smo zajedno u društvu'', zaključuje simpatična kandidatkinja.

Reci što misliš!