Ostani doma
Josip Tratnjak: 'Za razliku od djevojaka s imanja, moja nova simpatija cijeni me onakvog kakav jesam i ne gleda me kroz materijalno!'
Facebook

KONAČNO IMA RAZLOG ZA SREĆU

Josip Tratnjak: 'Za razliku od djevojaka s imanja, moja nova simpatija cijeni me onakvog kakav jesam i ne gleda me kroz materijalno!'

​Najmlađi farmer 12. sezone ostao je razočaran svojom 'zlatnom djevojkom' Gabrielom Kamenečki, ali i ostalim curama koje su bile kod njega na imanju

Tad je izjavio da u Gabi više nije zaljubljen te da zna kako ga prava ljubav čeka negdje iza ugla. I nije se prevario! Štoviše, samo za RTL.hr otkrio je da ima novu simpatiju i da je konačno sretan!

''Zahvaljujući RTL-u i emisiji 'Ljubav je na selu', pronašao sam simpatiju!'' sretno je otkrio Josip te nastavio.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Javila mi se jedna cura koja me vidjela u emisiji i pitala možemo li se naći na kavi. Ona je iz Osijeka, nije blizu, ali nakon što smo se dopisivali, shvatio sam da mi odgovara i zaputio se u Slavoniju'', otkriva Josip koji nije požalio što je iz svog Žabna potegnuo na drugi kraj države kako bi popio kavu sa simpatijom. 

''Ja sam došao u Osijek na kavu, a na kraju smo ostali sjediti čak četiri sata razgovarajući o svemu. Pričali smo i o tome kako su se cure ponašale prema meni na farmi'', otkriva samo djelić njihova razgovora 21-godišnjak.

Na pitanje kakva je njegova simpatija i po čemu se razlikuje od cura koje su bile kod njega, Josip je imao samo lijepe i tople riječi.

''Za razliku od djevojaka koje su bile kod mene na imanju, moja nova simpatija je iskrena, poštena i gleda me na način kakav doista jesam, odnosno, ne gleda me kroz materijalno'', opisao je farmer svoju 21-godišnju odabranicu kojoj još ne želi otkriti ime jer, kako kaže, idu korak po korak.

''Nigdje nam se ne žuri, Ja sam sretan! Što se tiče ozbiljne veze, nema žurbe, za sad nam je i ovako lijepo'', zaključuje Josip koji je zbog trenutačne situacije u državi izlete u Slavoniju morao nakratko staviti na čekanje.

''To što se sad ne vidimo i nije toliko strašno jer imamo Skype i dopisujemo se. Uglavnom, lijepo nam je!'', sretno će Josip, a mi mu želimo da takav ostane još dugo.

Reci što misliš!