Ostani doma
Marijana Črlenec otkrila: 'Zaručena sam, vratio mi je vjeru u ljude'
Facebook

NE SKRIVA SREĆU

Marijana Črlenec otkrila: 'Zaručena sam, vratio mi je vjeru u ljude'

Da ljubav pronađe put do srca osobe koja ju iskreno traži, dokazuje i Marijana, posljednja djevojka koju je Hakija odabrao za ostanak na njegovu imanju

Marijanino srce, naime, već neko vrijeme pripada 36-godišnjem Igoru.

''Vrlo je tolerantna osoba, puna empatije. Osoba koja će i u lošem i u dobrom stajati uz mene'', otkriva Marijana, ne želeći otkriti gdje su se upoznali. ''Mogu samo reći da je susret bio slučajan. Ostalo ću zadržati za sebe'', tajnovito će.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Igor za nju, kaže, svaki dan učini nešto čime je razveseli. ''Svaki dan čini nešto novo za mene, male sitnice, samo da mi je osmijeh na licu. A kako nije tip osobe koja voli izlaziti, uživamo jedno u drugome kad god imamo vremena – pijemo kavu, pogledamo film'', otkriva Marijana koja piše knjigu, a u tome joj je podrška i zaručnik.

''Kako sada pišem knjigu, našli smo mjesto izvan grada gdje ćemo zajedno odlaziti, tako da mogu završiti knjigu'', priča Črlenec te priznaje da je u vezi sa zaručnikom prošla sve – i uspone i padove. ''Iskreno, nije nam bilo lako u zadnje vrijeme, ali smo zajedno prešli sve barijere jer ljubav se prepoznaje ne onda kad je sve u redu, nego onda kad krene nizbrdo.''

Na pitanje misli li uskoro pred oltar, Marijana kaže da joj se ne žuri. ''Zaručila sam se, ali za to imamo vremena. Ako se slažemo ovako, slagat ćemo se i u braku. Prioriteti u životu su nam trenutačno obitelj i posao, a dalje za sve ima vremena'', sretno će Črlenec, otkrivši još jedan detalj o svome zaručniku.

''Jako sam sretna jer mi je vratio vjeru u ljude i, ono najvažnije, znam se uvijek mogu osloniti na njega. Koračamo polako, ali sigurna sam da ćemo sretno stići do cilja'', sa smiješkom zaključuje.

Reci što misliš!