Dušanova Sandra ima dečka: 'To je čista ljubav; boljega nisam mogla naći...'
Instagram/Sandra Škrinjar

Zajedno i protiv potresa

Dušanova Sandra ima dečka: 'To je čista ljubav; boljega nisam mogla naći...'

Sandra je dečka upoznala u kafiću u Glini između snimanja 'Ljubav je na selu'

Kandidatkinja Dušana Golubovca, 32-godišnja Sandra Škrinjar, na društvenim je mrežama objavila da je sretno zaljubljena u mladića po imenu Mirko

"Upoznali smo se u kafiću u kojem radim. Zajedno smo već sedam mjeseci i živimo zajedno u Glini. On je znao sve o snimanju i nije mu smetalo što idem kod Dušana jer sam mu objasnila da se znamo iz djetinjstva i da među nama nema nikakvih romantičnih osjećaja", rekla je  Sandra za RTL.HR. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Gomboc Škrinjar (@sandraskrinjar) on Mar 19, 2020 at 8:24am PDT

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osvrnula se i na jučerašnje potrese. 

"Nisam mogla spavati, probudila sam se prije potresa i dočekala sam ga budna. Probudila sam dragog i on je rekao da idemo još spavati i taman kad smo krenuli nazad u krevet, krenuo je potres. Ja sam vikala da idemo van, ali Mirko nije htio, on je otišao natrag spavati. Ja više nisam spavala, a kad je drugi bio, ja sam vrištala, a on ga je prespavao i opet nije htio ići van", priča Sandra. Dodala je i da se sjeća potresa iz djetinjstva.

"Bila sam jako mala, možda sam išla u prvi ili drugi razred osnovne. Sjećam se da je treslo Petrinju, tanjuri su padali iz elemenata, ali tada se nisam tako bojala kao sada! Korone se uopće ne bojim koliko se sad bojim potresa!" dodaje Sandra. 

Srećom, sada ima Mirka, a Sandra otkriva da je vrlo sretna: "Da sam birala boljega, ne bih ga mogla naći!"

 

  • Ljubav je na selu

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2020.

    • Voditelj:
      Marijana Batinić