Godine su samo broj: Sandrin dečko Mirko 10 je godina mlađi od nje
Instagram/Sandra Škrinjar

Ljubav je u Glini

Godine su samo broj: Sandrin dečko Mirko 10 je godina mlađi od nje

Sandra i njezin dečko žive zajedno, a po njihovim osmjesima može se zaključiti da uživaju

Sandra Škrinjar, kandidatkinja 12. sezone emisije 'Ljubav je na selu', koju su gledatelji mogli gledati na farmi Dušana Golubovca, u sretnoj je vezi, a to potvrđuje i nova fotografija na njezinom Instagramu. Sandra (32) je i za RTL.HR potvrdila da je veoma sretna u vezi s Mirkom, koji je deset godina mlađi od nje. 

"Da sam birala boljega, ne bih ga mogla naći!" kazala je dodavši da je dečka upoznala u kafiću u kojem radi kao konobarica. On je, naime, bio gost, a s vremenom se među njima rodila ljubav. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Gomboc Škrinjar (@sandraskrinjar) on Mar 24, 2020 at 2:34am PDT

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Zajedno smo već sedam mjeseci i živimo zajedno u Glini", rekla je ranije. Par se upoznao između snjimanja 12. sezone popularne emisije, a Sandra kaže da Mirku, koji radi u šumi, nije smetalo što ide na Dušanovu farmu. Sve mu je, kaže, objasnila.

"On je znao sve o snimanju i nije mu smetalo što idem kod Dušana jer sam mu objasnila da se znamo iz djetinjstva i da među nama nema nikakvih romantičnih osjećaja", rekla je Sandra. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Gomboc Škrinjar (@sandraskrinjar) on Mar 19, 2020 at 8:24am PDT

Podsjetimo, Sandra je još na prvom spoju s farmerom otkrila da se njih dvoje poznaju od djetinjstva i da ih je spojila teška životna sitacija. Upoznali su se u dječjem domu Vrbina u Sisku, a cijelu priču o tome pročitajte OVDJE