Ostani doma
Nova voditeljica emisije 'Ljubav je na selu' je Anita Martinović, zvijezda 'Gospodina Savršenog'
RTL

POZNATO LICE U NOVOJ ULOZI

Nova voditeljica emisije 'Ljubav je na selu' je Anita Martinović, zvijezda 'Gospodina Savršenog'

Simpatičnu Slavonku Anitu Martinović gledatelji su upoznali dok je tražila ljubav u emisiji „Gospodin Savršeni“, a sada će kao novo lice RTL-a dati sve od sebe kako bi farmerima u novoj, 13. sezoni emisije „Ljubav je na selu“ pomogla da ostvare svoje ljubavne snove

Nova voditeljica popularne emisije 'Ljubav je na selu' je Anita Martinović.  Simpatična Slavonka već je dokazala koliko je opuštena kad se snima, sudjelujući u RTL-ovu kulinarskom showu „Punom parom“ te kao britka, odlučna i energična kandidatkinja u „Gospodinu Savršenom“.

Pogledajte susret Marijane Batinić i nove voditeljice!

Vezana vijest

Prvi susret Marijane Batinić i Anite Martinović (thumbnail)
Savjeti i trikovi EKSKLUZIVNO: Prvi susret Marijane Batinić i Anite Martinović, nove voditeljice 'Ljubav je na selu'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sada je pred njom novi veliki izazov - voditeljska uloga, i to u najdugovječnijoj te jednoj od najpopularnijih RTL-ovih emisija, no kako ističe, zahvaljujući dobroj atmosferi na setu i uhodanom produkcijskom timu, mjesta za tremu nije bilo pa je uživala u svakom trenutku stvaranja i snimanja nove sezone ‘Ljubav je na selu’.

„Sve je bilo strašno uzbudljivo, novo i potpuno drugačije nego kad si kandidat u nekoj emisiji. Sve su oči uprte u tebe, svi očekuju da ti vodiš igru. Bilo je zahtjevno, ali ekipa iza kamere sve je to odradila s jako puno razumijevanja i podrške, olakšavali su mi u svakom trenutku kad god su mogli. Najveća mi je želja bila pomoći kandidatima da se što lakše snađu i opuste jer sam i sama, kao kandidatkinja, bila u sličnoj situaciji te sam, na neki način, pokušala unijeti duh i ideju koja je prethodno zamišljena u emisiji“, kaže Anita pa posebno naglašava:

Marijana Batinić je toliko sezona savršeno odrađivala taj posao i postala zaštitno lice emisije, a sad se tu našao netko novi... Umjesto brinete odjednom neka plavuša, umjesto dalmatinskog slavonski govor... Iskreno se nadam kako će i publika i kandidati biti blagi te da će mi pružiti priliku“.

Anita ima 37 godina i dolazi iz mjesta Gundinci u okolici Slavonskog Broda, no već dvadeset dvije godine živi u Zagrebu. Završila je studij modnog dizajna i godinama radila u modnoj prodaji. Potječe iz velike obitelji, ima dva brata i sestru s kojima je jako povezana. Čvrsto vjeruje kako se prava ljubav može roditi pred kamerama. 

S obzirom na to da je odrasla na selu, Anita priznaje da se mogla itekako uspješno poistovjetiti s farmerima koji su sudjelovali u novoj sezoni, a otkriva i što će posebno pamtiti:

„Najljepši dio cijele priče svakako mi je sama komunikacija i interakcija s kandidatima. Uspjela sam se s njima povezati i na emotivnoj razini jer i sama znam što znači sanjati o voljenoj osobi, tako da sam dala sve od sebe kako bih im pomogla da pronađu svoju srodnu dušu. Proputovali smo čitavu Hrvatsku, doživjeli puno zanimljivih trenutaka koje možda u privatnom životu nikad ne bih doživjela. Upoznali smo različite ljude i njihove običaje, a opet, odakle god dolazili, sve ih je povezivalo ono isto – želja da nađu pravu i iskrenu ljubav“.

Ljubav je na selu - Anita Martinović

A kako se Anita snašla na selu i čija će sve srca uspjeti spojiti, gledatelji će imati priliku vidjeti  u 13. sezoni omiljene emisije „Ljubav je na selu“, samo na RTL-u.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!