Ostani doma
Bahra samo za RTL.hr o hejterima, novoj voditeljici i 13. sezoni': 'Bit će dosta prevrtljivosti, to vam mogu najaviti!'
RTL

SASVIM ISKRENO

Bahra samo za RTL.hr o hejterima, novoj voditeljici i 13. sezoni': 'Bit će dosta prevrtljivosti, to vam mogu najaviti!'

Vijest da se Bahra vraća u 13. sezonu 'Ljubav je na selu' na društvenim je mrežama izazvala salve oduševljenja

Nakon njezinih istarskih avantura na Valterovoj farmi svi s nestrpljenjem očekuju čime će nas ove sezone zabaviti i nasmijati legendarna Bahra Zahirović te na kojeg je farmera ovaj put bacila oko. Omiljena Bahra sasvim je iskreno za RTL.hr komentirala konkurenciju, opisala svog idealnog farmera i ocijenila novu voditeljicu Anitu Martinović

Što očekujete od nove sezone?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od nove sezone najprije očekujem da se dobro provedem, neka nova prijateljstva, uspomene i jedan dobar dojam na farmi… A ako se što dogodi dalje i više od prijateljstva, neka ljubav, puno bih o tome razmatrala i donosila jako velike odluke.

Što mislite o konkurenciji?

Misleći o mojoj konkurenciji, mogu reći da su bile na neki način OK.

Jeste li i ove sezone farmera i kandidatkinje ''pročitali'' po govoru tijela?

Po mojem mišljenju i protumačenju, koliko mi je sama intuicija govorila i moj feeling raspoznavanja ljudi, svi smo se družili, a neke od djevojaka su imale jako velika očekivanja. Na mojoj farmi sam čak primijetila i dozu neiskrenosti. Bit će dosta prevrtljivosti, to vam mogu najaviti!

Čujete li se s kandidatkinjama iz prošle sezone?

Čujem se s Ines Petrić, Martinom Serdar, Ivankom Milutinović i Irenom Slopšek. S Valterom se u zadnje vrijeme ne čujem…

Koje sve kvalitete mora imati farmer koji bi vas mogao osvojiti?

Mora biti u prvom redu ugledan, mora mu zračiti iz očiju i iz razgovora neka dobrota, elegantnost prema ženskoj populaciji. Mora biti uredan, kulturan i cijeniti istinski svoju odabranicu, bila to ja ili nekad druga kandidatkinja.

Kako ljudi reagiraju kad vas vide na cesti?

Događa mi se kad se pojavim u gradu ili u prirodi da me obavezno zaustave, popričaju sa mnom, žele selfie… Jako su sretni što su me vidjeli i daju mi podršku! To me jako oduševljava!

Vezana vijest

Bahra je htjela studirati psihologiju (thumbnail)
Društvene mreže gore Fanovi 'Ljubav je na selu' oduševljeni povratkom Bahre: 'Kakvi kolokviji, faks može čekati! Obavezno gledamo!'

Kako se nosite s negativnim komentarima?

Bit ću najiskrenija, pokušavam ih zaobilaziti. Smatram da su to osobe koje su ljubomorne i svoje nezadovoljstvo iskaljuju u zločestim komentarima.

Kako vam je bilo snimati sapunicu 'Krv nije voda'?

Meni je to bilo jako zanimljivo iskustvo i bila sam jako zadovoljna svojom ulogom. Nisam imala nikakvih neugodnih situacija. Baš mi je bilo jako lijepo.

Gdje ste sve spremni živjeti zbog ljubavi? Kamo biste se najdalje odselili?

Kad bi mi se pružila prilika, voljela bih se odseliti u inozemstvo, možda u Njemačku, Švicarsku, Kanadu… Samo da nema prirodnih katastrofa, vulkana i da nismo na trusnom području, toga me jako strah i to ne dolazi u obzir!!!

I za kraj, što mislite o novoj voditeljici?

Nova voditeljica mi se jako svidjela na prvi pogled. Iz njezinih očiju zrači jedna pozitiva, velika energija, vesela je osoba, nježna, draga, vitalna. Na mom testu je položila sto posto!

Nove Bahrine seoske avanture ne propustite već ove nedjelje od 19.40 sati na RTL-u, kada kreće nova sezona omiljene emisije 'Ljubav je na selu'.

  • Ljubav je na selu - nova sezona

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - četvrtak u 21 sat
    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!