Ostani doma

DOSTAVA PISAMA

Petero farmera i jedna farmerica: Ovi sretnici idu u potragu za srodnom dušom u 'Ljubav je na selu'

Od jedanaestero farmera, dovoljno pisama za prolazak dalje u emisiju 'Ljubav je na selu' dobilo je njih šestero, a pisma im je uručila nova voditeljica Anita Martinović.

S kovčegom pisama Anita je prvo krenula na otok Krk, u mjesto Punat , gdje ju je dočekao farmer Danijel. 'Očekujem puno pisama i puno lijepih cura', rekao je Danijel prije nego je Anita otvorila kovčeg. Iako nije dobio dovoljno pisama, kovčeg ipak nije bio prazan, a voditeljica mu je rekla da je nekad samo jedno pismo dovoljno da ti se preokrene život u pravome smjeru. Danijel je pročitao jedno od pisama i svidjelo mu se pa nije bio toliko razočaran. 'Mislim da ću nazvati Moniku koja mi je poslala pismo!', zaključio je.

Drugu osobu koju je Anita nazvala bio je farmer Zoran, a kada je saznao da je dobio dovoljno pisama i dobio šansu upoznati dame koje su mu pisale, njegovoj sreći nije bilo kraja. 'Očekivao sam da ću proći zato sam se i prijavio', rekao je s osmijehom Zoran.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Opatinecu kod mladog Nevena zazvonio je mobitel, a Anita mu je otkrila da mu je pisalo dovoljno djevojaka te da se počne pakirati za Zagreb gdje će ih. Iako je glumio da je ravnodušan čim je prekinuo razgovor poečo je skakati od sreće.

U Macincu u Međimurju, Zoran Mudri dočekao je voditeljicu dok je prao svog omiljenog limenog ljubimca. Otkrio je da neće biti razočaran ako ne dobije puno pisama jer da su mu se već javile djevojke putem društvenih mreža, a na kraju je tako i bilo – dobio je dva pisma no to ga nije previše pogodilo.

Marko iz Marčana već dugo čeka da mu netko pokuca na vrata ljubavi, a kada je Anita stigla na njegovo imanje ispitala ga je kako zamišlja život u dvoje. 'Želio bih postati otac i živjeti sretno sa svojm obitelji do kraja života', rekao je mladi Marko, a i dobio je jedno pismo što ga je razveselilo bez obzira što nije prošao dalje. 

Farmera Dragana je vesela vijest o svom prolasku dalje u emisiju dočekala u njegovu vinogradu, gdje ga je Anita nazvala i priopćila mu sretnu vijest, a on ju je brže bolje sretno prenio svojim kćerkama.

Ivica je Anitu dočekao na svom kućnom pragu, a odveo ju je u prirodu gdje mu je ona otkrila da nažalost nije dobio dovoljno pisama za ostanak u emisiji. 'Sve je u životu moguće pa sam bio spreman na obje solucije', rekao je Ivica kojem je voditeljica ipak donijela nekoliko pisama.

Farmera Juricu iz Pokleka, sa Žumberačkog gorja, Anita je nazvala dok je bio na radnom mjestu, pa je veselu vijest odmah podijelio s kolegama. Dečki sad vas moram počastiti!', zaključio je sretno Jurica.

Jure iz Sabljaka Anitu je dočekao na svom imanju gdje su zajedno hranili ponija, a nakon što su malo popričali, Anita mu otkrila da je dobio samo jedno pismo i da nije prošao dalje.

Farmerici Rasemi je Anita telefonski otkrila da joj je pisalo dosta mušakraca, isto kao što je i dosta žena napisalo pismo najstarijem farmeru Marijanu. Oboje su bili presretni s vijestima.

Nakon obavljenih poziva, došlo je vrijeme da farmeri koji su prošli dalje dođu u prekrasno mjesto Donji Vidovec kod Preloga gdje će se upoznati s Anitom i pročitati pisma koja su dobili od djevojaka, a koje će poslije odabrati i povesti na svoje farme.

Neven je pri upoznavanju s ekipom otkrio voditeljici Aniti da je  jednom prilikom obrijao obrve zbog cure. 'Prijatelj je imao plave obrve, a on joj se sviđao, a ja sam mislio da joj se sviđa zbog obrva koje nema pa sam ih obrijao i došao tako u školu. Nitko nije mogao vjerovati, čak su mi ih i crtali. Dobio sam i nadimak – obrva majstor!', smijao se Neven prepričavajući što je sve bio kadar učiniti zbog ljubavi.

Najstariji farmer Marijan je, pak, voditeljici otkrio da bez obzira na svoje godine i dalje voli voditi ljubav dva-tri sata što je ostalim farmerima, a ponajviše Draganu, bilo nepojmljivo. 'Čovjek u tim godinama?! Ma sumnjam', bio je skeptičan.

Na kraju su Dragan, Jurica, Zoran, Marijan, Neven i Rasema zaključili da jedva čekaju upoznati svoje moguće srodne duše.

Hoće li se svi razveseliti svojim potencijalnim ljubavima ili će biti i frkanja nosom te neugodnih pitanja, gledatelji će doznati već sutra od 21 sat, na RTL-u.

 

  • Ljubav je na selu - nova sezona

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - srijeda u 21 sat
    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!