Ostani doma

U nedjelju u 19:40

Raspjevana Marijana vraća se u 'Ljubav je na selu': 'Mislim da nemam konkurenciju!'

Novu, 13. sezonu 'Ljubav je na selu' gledajte od nedjelje, a pojavit će se još jedna povratnica u potrazi za 'onim pravim'

Marijana Vukelić (36) još je jedna dama koja će se ponovno okušati u emisiji 'Ljubav je na selu'. Gledatelji su je upoznali u 12. sezoni, kada je bila na farmi Mire Vojvodića iz Donje Jelenske. 

Marijana je po struci magistra ekonomije koja je trenutno nezaposlena. U slobodno vrijeme ide na planinarenje i šeta u prirodi s kućnim ljubimcem. Za sebe kaže da je vrlo hrabra, snažna i emotivna te da nema mane.

Obožava pjevati

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Marijanin najveći talent je pjevanje, koje je demonstrirala i Miri, a može se pohvaliti i dobrom glumom i plesanjem. Nekada je nastupala i u folkloru. Živi s roditeljima i bratom koji za nju kažu da je vrlo iskrena i pozitivna osoba. Kao najljepši događaj u životu opisuje onaj kada je snimila svoju prvu pjesmu i spot.

Marijana nije imala duge veze, slobodniji je tip, a kod partnera joj nije bitan fizički izgled nego osobnost, iako voli tamnije muškarce. Kod partnera nikada ne bi prihvatila posesivnost, nevjeru i ljubomoru. Želi ostati u gradu u svjetskom okruženju, ali zbog ljubavi spremna je preseliti gdje god je srce odvede. 

Na Mirinoj farmi nije se baš dobro slagala s drugim kandidatkinjama, Irenom i Tatjanom, a ovog puta poručuje: "Mislim da nemam konkurenciju!"

Za kojeg se farmera Marijana prijavila, ne propustite doznati u novoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu' koja počinje u nedjelju u 19:40 na RTL-u!

  • Ljubav je na selu - nova sezona

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - četvrtak u 21 sat
    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!