Ostani doma
Ovo je pet najvećih zavodnika emisije 'Ljubav je na selu', tko će im se pridružiti ove sezone?

NEZABORAVNI!

Ovo je pet najvećih zavodnika emisije 'Ljubav je na selu', tko će im se pridružiti ove sezone?

Nova uzbudljiva sezona prepuna ljubavnih iskrica i neočekivanih obrata već ove nedjelje počinje na RTL-u

Deset farmera i jedna farmerica kreću u potragu za srodnom dušom, a u ''ljubavnom lovu'' svatko će koristiti drugačije taktike. Prije nego što vidimo kako će izgledati njihove ljubavne avanture u 'Ljubav je na selu', prisjetili smo se nekih od najvećih zavodnika iz prethodnih sezona omiljene emisije.

Jovan Karapandža

Jovan je omiljeni farmer iz desete sezone emisije, a ostao je upamćen po ljubavnim zavrzlamama sa svojim djevojkama zbog kojih je i zaradio titulu ''najvećeg slavonskog zavodnika''. Iako je na romantično putovanje poveo Ružicu, najviše prašine podigao je odnosom s Paulinom Popović.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

On svojoj idealnoj djevojci može ponuditi slavonske ravni prepune blaga. Naime, uzgaja krave i konje, koje u slobodno vrijeme voli jahati, a to su mu bili i glavni aduti tijekom sudjelovanja u emisiji.

Josip Tratnjak

Josip Tratnjak bio je najmlađi farmer 12. sezone 'Ljubav je na selu'. Dolazi iz Brda Cirkvenskog i uzgaja svinje. Po zanimanju je pomoćni kuhar, a djevojkama koje su bile kod njega na farmi predstavio je svoj specijalitet - gulaš s kečapom, koji ih baš i nije oduševio.

Josip iza sebe ima, kaže, brojne veze, no uglavnom su trajale kratko i bile na daljinu. Najveći adut kod žena mu je to što je zabavan, a svoje je djevojke pokušao osvojiti vrućim plesnim pokretima. Tijekom sezone na sve je načine pokušao osvojiti svoju zlatnu djevojku Gabrijelu Kamenečki, no ona mu nije uzvratila osjećaje.

Goran Žigo

U šestoj sezoni gledatelje je svojom simpatičnošću i specifičnim načinom života osvojio farmer Goran Žigo iz Lučana pokraj Sinja. Svi se zasigurno sjećaju njegovih dogodovština s nesuđenom mu odabranicom Nevenkom Bekavac, koje su svakodnevno nasmijavale gledatelje.

„On je čovjek staroga kova. Neobrazovan je, a jako je mudar, kao da se rodio prije dva stoljeća. Svih ovih godina nisam upoznala nikoga sličnog njemu, on je jedan, jedini i neponovljiv. Nema više takvih ljudi“, opisuje Žigu Marijana Bainić, koja je istaknula kako je upravo on kandidat kojeg će najviše pamtiti.

Daniel Granja

Ekvadorac Daniel Granja u međunarodnoj je sezoni emisije 'Ljubav je na selu' svojim djevojkama pružio nezaboravno iskustvo i poveo ih na svoje imanje usred džungle! "Hrvatske žene imaju sve što žena treba imati. Pametne su, zgodne, ljubomorne i izluđuju te", rekao je mladić prije upoznavanja svojih odabranica te dodao da su Hrvatice atraktivnije čak i od ljepotica u njegovoj državi.

Mladi farmer vrijeme nije gubio pa je tako odmah na upoznavanju poljubio Tanju, a boravak na njegovu imanju obilježile su brojne trzavice te Majino odbijanje odlaska s njim na romantično putovanje.

Ljubo Bebić

Svjetski čovjek, trgovac, poljoprivrednik, zavodnik, komičar i najstariji farmer desete sezone, Ljubo Bebić, tijekom čitave je sezone svojim šalama do suza nasmijavao gledatelje, a stihovima i romantičnim gestama naveliko šarmirao svoje dame Ljubicu, Violetu i Veru.  

Vezana vijest

Ljubav je na selu
Uskoro na RTL-u Ovo su farmeri 13. sezone 'Ljubav je na selu': Deset kavalira i jedna dama kreću u potragu za srodnom dušom

''Ja nisam Ljubo, ja sam Ljubav'', samo je jedna od mudrih izreka koja ga je proslavila.

A što će biti glavni aduti farmera i farmerice 13. sezone te hoće li tko od njih zaraditi laskavu titulu zavodnika ili zavodnice, doznat ćemo već ove nedjelje od 19.40 sati, u novoj sezoni 'Ljubav je na selu'.

  • Ljubav je na selu - nova sezona

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - srijeda u 21 sat
    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!