Ostani doma
Odabrane su 'zlatne djevojke': 'Curama poručujem da drže prste dalje od mog muškarca'
RTL

Nema labavo

Odabrane su 'zlatne djevojke': 'Curama poručujem da drže prste dalje od mog muškarca'

U večerašnjoj epizodi nove sezone 'Ljubav je na selu' farmeri i farmerica konačno će doznati tko im je pisao

Najstariji farmer Marijan voditeljici Aniti prije upoznavanja je otkrio da je nepopravljiv romantik, a ženu je usporedio s ružom.

"Žena je kao ruža, trebaš je izdržavati, trebaš biti nježan, ljubazan... Samo ljubav i ništa drugo", rekao je Marijan te dodao da se nada da mu neće doći neka dama samo iz interesa jer se već nekoliko puta opekao u životu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dragan je Aniti priznao da ga je strah da dame koje su mu pisale neće biti po njegovim kriterijima, a nada se da će biti mlađe od njega, dok bi Zoran volio upoznati žene svojih godina.

Svi su bili pomalo ljubomorni kada im je jedina farmerica priopćila da je dobila najviše pisama.

"Samo 12?!" našalila se Rasema, dok je Dragan komentirao da je malo ljubomoran jer je dobila pisama više nego svi farmeri zajedno.

"Bojim se da ću pogrešnog izabarati. Strah me da ću pravoga poslati kući, a lošeg ostaviti", rekla je Rasema.

Dobro raspoložene i prilično samouvjerene dame i muškarci koji su pisali pisma farmerima i farmerici odlično su se zabavljali čak i prije polaska prema mjestu susreta s njima, a kada su došli na destinaciju, prva je pred kameru stala gledateljima već dobro poznata Vita Maslačak, tj. Ivanka Milutinović, u ovoj sezoni punim imenom Milena Kobajashi ex. Karađorđević. Milena je otkrila da se prijavila na imanje kod najmlađeg farmera Nevena.

Jedno od svima najdražih lica zasigurno je i Bahra.

"Ja opet ponovno dolazim, imala sam svoju karijeru i još ću bolju karijeru imati", pokušala je na svoj način objasniti Bahra, no najbolje da se uvjerite sami.

Rasemini momci bili su spremni Aniti odgovoriti na sva pitanja prije upoznavanja, a Željan iz Postira na Braču, koji joj je također poslao pismo, ostao je zatečen kada mu je vodtieljica otkrila da Rasema ima sina starijeg od njega.

Momci su zaključili da je konkurencija žestoka, ali da će se svi truditi osvojiti Rasemino srce.

Dame farmera Marijana bile su uzbuđene i svoje veselje nisu krile pred voditeljicom, a ona je rekla da su najstarijem farmeru pisale i neke dame koje su već bile u prethodnim sezonama. Tako je kandidatkinja Ljubica četvrti put u emisiji.

"Dok ne prođeš razred, ne odustajem. Kad prođeš razred, onda znaš koliko vrijediš", objasnila je Ljubica, dodajući da nije došla pobijediti, ali ako pobijedi, bit će sretna.

Anita je okupila sve kandidate i otkrila im da je došlo da odaberu 'zlatne djevojke' i 'zlatnog momka'.

Voditeljica je prvo prozvala Zoranove djevojke, a odlučeno je da je njegova 'zlatna djevojka' 50-godišnja Dijana iz Zagreba.

"Osjećam se posebno. Biti izabranom od svih onih žena tamo, smatram da je to velika čast", zaključila je Dijana.

'Zlatna djevojka' farmera Nevena je Samanta.

"Nekako sam to očekivala jer gledala sam konkurenciju i vidjela da je slabo", rekla je 24-godišnja Samanta.

Stručni tim došao je do zaključka da je Draganova 'zlatna djevojka' Kristina.

Vezana vijest

Ana Tomičić, Ljubav je na selu
Promijenila se Sjećate li je se? Jedna od kandidatkinja tražila je ljubav i u 'Gospodinu Savršenom'

"Vjerujem da sam zlatna cura jer imam sve predispozicije koje Dragan želi, a to su ljepota, volim ići na partije, volim raditi u kući i na polju. Curama poručujem da drže prste dalje od mog muškarca jer sutra dolazim ja", puna samopouzdanja bila je 38- godišnja Kristina.

Juričine djevojke bile su znatiželjne koje će ime stajati uz naziv 'zlatna djevojka', a kad je Anita otkrila da je to 30-godišnja Magdalena, ostale nisu bile baš oduševljene.

Rasemini momci su pokušali odgonetnuti tko će od njih postati njezin 'zlatni dečko', a čast je pripala Mirsadu, koji je rekao kako je presretan.

Marijanove dame brzo su doznale tko je njegova 'zlatna djevojka', a iako je Bahra prvo pomislila da je to ona, prevarila se - titulu je odnijela Radmila.

"Nisam očekivala da ću postati 'zlatna' jer nas je bilo pet, ali sam živjela u nadi da sam ipak bolja od njh", priznala je.

Tko će koga očarati na brzom spoju, a tko će dobiti crveni karton, gledatelji će otkriti sutra od 21 sat, u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'.

  • Ljubav je na selu - nova sezona

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - srijeda u 21 sat
    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!