Ostani doma

Jedno, ali vrijedno

Usamljeni Marko dobio pismo koje mu može promijeniti život: 'Bok, ja sam Tea...'

Marko priznaje da mu teško pada usamljenost, no to bi se moglo promijeniti

Marko Punčec, farmer iz sela Marčan, nije skupio dovoljno pisama za prolazak dalje u emisiji 'Ljubav je na selu', no jako se razveselio kada mu je voditeljica Anita Martinović uručila jedno - ali vrijedno.

"Bok, Marko, ja sam Tea, imam 21 godinu i živim u Karlovcu..." piše u pismu, a Tea je ostavila i svoj broj telefona kako bi se mogli čuti i upoznati. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nazvat ću je", rekao je Marko, a Anita mu je poželjela sreću. 

Marko (29) je po struci mehaničar, a i stalni je član dobrovoljnog vatrogasnog društva. No njegova najveća ljubav je pjevanje pa tako već 20 godina pjeva u crkvenom zboru kao tenor.

Usamljen i željan ljubavi

Nakon smrti obaju roditelja nije se mogao brinuti za zemlju pa ju je prepustio susjedima kojima sada pomaže s poslovima. Nikada nije imao ozbiljnu djevojku jer, kako kaže, jednostavno nije imao sreće. Upravo se zato i prijavio u emisiju jer želi pronaći dobru djevojku koja će mu pomoći izgraditi svoj život.

"Jako je teško biti sam, nitko to ne zna", kaže Marko. "Sve kućanske poslove obavljam sam jer mi nema tko drugi. To radim od svoje desete godine", priča Marko koji je, otkriva, odrastao u lošoj životnoj situaciji. 

Iako kaže da mu ništa nije teško raditi, Marko priznaje kako mu teško pada usamljenost. 

"Jako teško mi je živjeti sam. To nitko ne razumije. Rugaju mi se jer nemam nikoga kod kuće. To me jakja sam o razljuti pa se zatvorim u kuću na dva dana", priča Marko, koji se najbolje osjeća u crkvi. "Tu imam svoj mir", kaže Marko. 

A ljubavne avanture šestero farmera koji su prošli dalje gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat u novim epizodama 13. sezone emisije 'Ljubav je na selu'!

  • Ljubav je na selu - nova sezona

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - srijeda u 21 sat
    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!