Ostani doma
Slavni američki bend snimio poruku za farmera Marijana: 'Želim sreću našem vozaču u 'Ljubav je na selu'! Pravi je ulov'
RTL/Instagram/Randy Blythe

Hrvatska Senzacija

Slavni američki bend snimio poruku za farmera Marijana: 'Želim sreću našem vozaču u 'Ljubav je na selu'! Pravi je ulov'

Marijan je bio vozač benda Lamb of God na turneji. Odlično su se slagali i postali su prijatelji

Životna priča farmera Marijana Ceravca (69) koji u emisiji 'Ljubav je na selu' traži srodnu dušu mnoge je zaintrigirala pa tako i simpatične gospođe koje su se prijavile sa željom da ga upoznaju. 

A Marijanova priča zaista je zanimljiva - gotovo 40 godina živio je u Americi, gdje je radio kao vozač autobusa kojima je prevozio brojne slavne osobe, kao što su Sarah Jessica Parker, Oprah Winfrey, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, B.B. King, a na turneje je vozio poznati heavy metal bend Lamb of God

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Upravo frontmen tog benda, Randy Blythe, snimio je video kojim je pružio podršku Marijanu. 

"U svoje ime i u ime svog benda Lamb of God htio bih poželjeti sreću našem bivšem vozaču, Marijanu 'Mariju' Ceravcu, Hrvatskoj Senzaciji, tijekom njegovog sudjelovanja u hrvatskom showu 'Ljubav je na selu'. Mario je divan čovjek, bio je odličan vozač. Jako je romantičan lik, zato smo ga zvali Hrvatska Senzacija", rekao je Randy u videu na svojim društvenim mrežama. 

Uz objavu je napisao kako je Marijan ostao sam nakon što mu je preminula treća supruga, koja je, kaže, bila jako draga žena. 

"Sada traži novu ženu s kojom bi proveo ostatak života. Ima 69 godina i pravi je ulov. Živio je nevjerojatno zanimljiv život pa ako neka zrela žena traži ljubav - nećete naći boljega od Hrvatske Senzacije", napisao je Randy te poželio sreću Marijanu. 

Farmer iz Buzeta bend je vozio 2002. godine i za RTL.hr je ispričao kako se odlično slagao s članovima benda Lamb of God, a Marijanovu životnu priču pročitajte ovdje!

Vezana vijest

Marijan Ceravac
Filmska priča Farmer Marijan vodio je buran život, a volio je samo jednu ženu - sada je spreman krenuti dalje uz pomoć 'Ljubav je na selu'

Novu epizodu 13. sezone emisije 'Ljubav je na selu' gledajte večeras od 21 sat na RTL-u, kada će se Marijan susresti sa ženama koje su se prijavile kako bi ga upoznale!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!