Ostani doma

AH, TE ODLUKE!

Milena teatralno napustila Nevena, a Zoranova 'zlatna djevojka' otišla na Draganovu farmu

Farmeri su odlučili koje djevojke neće voditi na svoje farme, a reakcije su bile prilično burne

Upoznavanje kandidata i farmera se nastavlja, a Rasema je odlučila ispričati se Mirsadu zašto je čudno reagirala kada ga je ugledala prvi put, oči u oči.

Zvonko Rasemi nije znao postaviti ni jedno pitanje kada su ostali nasamo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ti si kao školjka, teško se otvaraš, ali kad se otvoriš nešto najljepše izađe", kazala mu je Rasema.

Pričajući s Dijanom, Zoran je pokušao odgonetnuti može li ona zasjeniti Suzi.

"Ja sam ti sinoć već imao neki odnos sa Suzi", rekao joj je farmer, a Dijana je rekla da ju je to malo razočaralo, no prije toga ga je pohvalila. Kad je na red došla Suzi, Zoran je komentirao da bi je samo grlio i ljubio pa je to na koncu i učinio.

Marijan i Radmila prošli važne teme

Marijan je popričao s Radmilom, 'zlatnom djevojkom', a komentirao je kako misli da bi ona voljela da se njih dvoje udruže. Radmila ga je ispitivala o zdravstvenom stanju, a objasnila je da ju je to zanimalo jer bi mu voljela pomoći.

Kad je na red došla Bahra, brzo su se sporazumjeli i shvatili da vole iste stvari – voziti se autom u nepoznatom smjeru i negdje sjesti na kavicu.

Nakon ugodnog razgovora, zaključila je da je Marijan živahan i zabavan, te mekog srca i dobre duše.

"Mislim da bi bio širokogrudan i dobar", rekla je Bahra.

Neven krenuo s ozbiljnim pitanjima

Neven je svoje cure 'izrešetao' ozbiljnim pitanjima o tome koje su im namjere, a 'zlatna djevojka' Samanta bila je prva na redu.

Neven je opušteno upoznavanje odlučio iskoristiti za ozbiljan intervju.

"Misliš li imati djecu?", upitao ju je Neven.

"U budućnosti da, ali nećemo odmah praviti djecu!" smijala se Samanta. "Želim znati odmah u početku, a ne da se ponadam pa poslije dođe do prekida", objasnio joj je Neven te dodao da mu seks ne igra neku ulogu. "Bitno mi je da si ozbiljna, zrela, da možeš biti kućanica, imati svoj posao, da imamo zajednički život", nabrajao je Neven.

Milena je ostala osupnuta Nevenovim pitanjima o ozbiljnosti i njezinim namjerama o tome kada misli imati djecu pa je napravila pravu dramu i rasplakala se, no Neven je ostao hladne i pribrane glave.

Ludi tulum

Uslijedio je tulum na kojem je Marijana odlučila biti najglasnija pa je uzela mikrofon i zapjevala, a tijekom večeri samo je ona na kraju pjevala što je nekima i zasmetalo.

Dok su neki pjevali, drugi nisu gubili priliku. Samanta i Neven proveli su tako večer izmjenjujući strastvene poljupce, a u jednom trenutku su otišli zajedno s tuluma.

Tko ide na farmu?

Jutro nakon tuluma farmeri su morali odlučiti koga vode sa sobom na imanje, a tko odlazi doma.

"Imam tu za tebe tri vjenčića, a ovaj put umjesto 'ne' govoriš tko ostaje", rekla je Anita Zoranu, a on je prvi vjenčić dao Suzi.

Drugi je vjenčić dao Julijani, a treći Renati. 'Zlatnu djevojku' Dijanu poslao je kući, a onda je objasnio da je odlučila sama otići. No Dijana je otkrila da je svoju sreću odlučila pronaći na Draganovoj farmi ako je želi primiti.

Draganu nije bilo sumnjivo kada je uz Anitu vidio i Dijanu, no zatekla ga je kad ga je pitala bi li bilo u redu da dođe na njegovu farmu. 'Pristajem da budete na mojoj farmi i idete sa mnom u Dalmaciju', rekao joj je Dragan te joj dao vjenčić.

Silviji se zahvalio i rekao da je s obzirom na godine bolje da ode kući, a ostala dva vjenčića dobile su Olja i Kristina.

Rasema je odlučila sa sobom na imanje povesti Zvonka, Josipa i Željana. Mirsad se jako uvrijedio kada mu je Rasema rekla da ne želi da ide s njom te je razočarano otišao.

'Ne znam, možda je za nju Stallone dobar', ljutito je zaključio.

Marijan je na svoje imanje poveo Bahru, Maru i Radmilu, a Hedviku je poslao kući.

Neven je bio u nedoumici koga uzeti sa sobom. Na farmu je na kraju poveo Samantu, Marijanu, a kada je htio izgovoriti treće ime, istupila je Milena te si stavila sama svoj vijenac i veo te mu održala bukvicu.

Posljednji vjenčić Neven je dao Vjerani.

Kako će proteći prvi dan na imanjima farmera, gledatelji će doznati u ponedjeljak od 21 sat.

 

  • Ljubav je na selu - nova sezona

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - srijeda u 21 sat
    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!