Ostani doma
Upoznajte djevojke koje putuju na Zoranovu farmu: Jednoj je već dijelio poljupce, no ostale su se itekako spremne boriti
RTL

avantura počinje

Upoznajte djevojke koje putuju na Zoranovu farmu: Jednoj je već dijelio poljupce, no ostale su se itekako spremne boriti

Nakon što su farmeri upoznali djevojke koje su im pisale pisma, odabrali su sretnice koje žele bolje upoznati!

Na farmu Zorana Stričevića idu tri potpuno različite, ali jednako zanimljive dame. Iako su simpatije između njega i Suzi bile očite već pri prvom susretu, zgode na farmi lako mogu promijeniti njegovo mišljenje.

Upoznajte dame koje putuju u Brštanovo!

Janja (Julijana) Slijepčević (55)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Janja dolazi iz Petrinje i je po zanimanju kuharica. Sebe opisuje kao otvorenu, britku, šaljivu, pozitivnu i snalažljivu osobu koja ne podnosi laži i agresivnost. Janju život doista nije mazio pa je tako 90-ih doselila u Petrinju i jedna je od veteranki Domovinskoga rata. Ima četvero djece, no u ljubavnom životu ostala su samo razočarenja. Unatoč svim strahotama koje je proživjela, svaki slobodan trenutak provodi pomažući drugima, puna je optimizma, šije, obrađuje vrt i radi prirodnu kozmetiku. Od budućeg partnera očekuje razumijevanje, toleranciju, poštovanje i zrelost.

Renata Šapina (47)

Renata stiže iz Slavonskog Broda, a po struci je trgovkinja. Slobodno vrijeme voli provoditi u izlascima, shoppingu, druženju s prijateljima. Kaže da cijeli život živi kao da joj je 20 godina. Iako je Slavonka, gradska je cura i nije navikla na život na selu. Stvarno se nada da će pronaći nekoga s kim bi mogla dijeliti svakodnevicu i u koga bi se zaljubila, budući da nije do sada imala sreće u ljubavi, a iza nje je jedan propali brak. Sebe smatra ženom koja drži do svoje riječi, a kod budućeg partnera važno joj je samo dobro srce i duša.

Suzi Županović (50)

Splićanka Suzi vlasnica je frizerskog salona, a svoje slobodno vrijeme provodi sa psom, pleše zumbu i brine o svojim maslinicima i voćnjaku. Vesela je, komunikativna, društvena i vrijedna osoba, ali ponekad brzopleta. Iza nje je jedan brak iz koje ima 24-godišnjeg sina, a voljela bi upoznati partnera sličnog njoj – veselog, vrijednog, nasmijanog i visokog. Spremna je preseliti se bilo gdje radi ljubavi, ali kaže da je sve stvar dogovora s partnerom. Misli da bi se dobro snašla na Zoranovoj farmi jer zna raditi sve kućanske i seoske poslove. Vikendima se druži s prijateljima, odlaze na večere i izlaze.

Avanture na Zoranovoj farmi ne propustite već od ponedjeljka u 21 sat, u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'.

  • Ljubav je na selu - nova sezona

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - srijeda u 21 sat
    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!