Ostani doma

KAD SRCE KAŽE 'DA'

Je li to već prva ljubav na pomolu? Zoran i Suzi postali su nerazdvojni

'Primjetila sam da se jedan par približio više nego ostali i da su kliknuli', komentirala je Bahra prije nekoliko dana Zorana i Suzi. Brzo se ispostavilo da su njezine riječi bile točne, a farmer Zoran i 'bjondina' Suzi zaljubljeno se gledaju od prvog susreta.

Već na prvom spoju farmer nije mogao maknuti osmijeh s lica kada je ugledao zgodnu Splićanku, a iako je netom prije toga govorio u kameru kako mu je potrebna Slavonka u životu, srce je odabralo drugačije.

Od prvog susreta Zoran i Suzi postali su nerazdvojni, a simpatije su kulminirale na prvom tulumu sezone. U jednom trenutku povukli su se nasamo kako bi pričali, a na kraju su završili obasipajući jedno drugog poljupcima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon te večeri više ništa nije bilo isto za njih dvoje, a Zoranu su sve ostale dame postale nebitne što su i same primjetile.

"Dobila sam lijepi cvijetak, zadovoljna sam što sam sudjelovala, a nek im je sa srećom i vidim da su zaljubljeni on i Suzi", komentirala je kandidatkinja Snježana koju je Zoran poslao kući.

Zoran je baš Suzi dao prvi vjenčić i pozvao je na svoje imanje, a i večer prije velike odluke noć je proveo većinom u njezinu društvu.

"Bio sam u društvu sa Suzi, zabavljali smo se, poljubili smo se…, bili mi je lijepo", zaljubljeno je prepričao Zoran.

Hoće li se njihova ljubav nastaviti s obzirom na to da će još dvije dame sjediti sa Suzi za stolom, gledatelji će doznati u ponedjeljka do četvrtka, od 21 sat.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!