Ostani doma

TKO TO TAMO PJEVA?

Marijana Vukelić obožava pjevati, no Milena je ne voli slušati: 'Ona je začudna djevojka, proganjala me pitanjem o sudoperu'

I dok na YouTubeu njezina pjesma 'Nek' te vjetar nosi' ima čak 119.187 pregleda, čini se da kandidatkinja 'Ljubav je na selu' Marijana Vukelić nema toliko simpatizera među svojim sukandidatima i kandidatkinjama...

Iako se i inače trudi biti vedra i zabavna, kandidatkinja Marijana Vukelić kandidate i farmere najviše voli 'podignuti' pjesmom. Ne prođe nijedan tulum, da ne uzme mikorofon u ruke, ako joj se za to ukaže prilika,ali pjeva isto tako glasno i bez njega.

Nije bitno radi li se o čišćenju kuće, mužnji krava, karaokama – Marijani je bitno samo da se čuje njezin glas.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nerijetko se tako prozove i 'zvijezdom večeri', iako joj nitko nije dao tu titulu, osim nje same, a kandidati su komentirali da ju je 'teško ne čuti'. Samanta je tako nakon posljednjeg tuluma komentirala da nije pjevala, već se samo derala, a Irena je stala u njezinu obranu.

"Bila je zvijezda večeri, uhvatila se mikrofona, sva je zasjala! Bila je glavna!" rekla je Irena, koja je Marijanu upoznala u prošloj sezoni.

Milena nije Marijanin fan

Bilo je tu i težih riječ upućenoj samoproglašenoj 'zvijezdi', poput onih sada već bivše kandidatkinje Milene Kobajashi ex Karađorđević, kojoj se Marijanino pjevanje - nimalo ne sviđa. 

"Marijana Vukelić ne zna pjevati, to se zna", zaključila je sada bivša kandidatkinja koja se u već nekoliko sezona susrela s Marijanom. A s obzirom na Mileninu reakciju kada je vidjela da se bore za istog farmera, Nevena Landeka, čini se kako postoje tenzije. 

Pitali smo Milenu zašto nisu u dobrim odnosima, osim što ne voli Marijanin glas. 

"Marijana Vu začudna je, vrlo, vrlo začudna djevojka našega kraja, s vrlo specifičnim licem i vrlo čudnim zapažanjima i zaključcima. Vrlo mi je anakrona. I cijelo vrijeme me pratila uokolo s pitanjima o sudoperu. 'Kakav sudoper imaš' - proganjala me cijele dane s tim pitanjem po hotelu", otkrila je Milena za RTL.hr.

Kako je to izgledalo i zvučalo pogledajte u videu pa sami prosudite, a nove epizode emisije 'Ljubav je na selu' gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u!

  • Ljubav je na selu - nova sezona

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - srijeda u 21 sat
    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!