Ostani doma

ANKETA

Milena Kobajashi ex Karađorđević nakon drame s Nevenom: 'Živci odlaze u nepovrat...'

Milena je poznata i kao Ivanka Milutinović, Vita Maslačak i Željka K. Esperanza, a to su sve alter ega umjetnice Dan Phillip

Milena Kobajashi ex Karađorđević sinoć je dramatično stavila pa bacila veo koji je sama donijela i napustila emisiju 'Ljubav je na selu', poručivši farmeru Nevenu Landeku kako on više za nju - ne postoji. Ovom su predhodili podjednako bizarni događaji. 

Naime, već na brzim spojevima Milena je odlučila prijeći s riječi na djela pa je Nevenu dala ruski poljubac, a nakon što je prepipala farmera, ponudila mu je da je primi za dojku. Neven iz Opatinca kraj Ivanić-Grada to je i učinio, a Milena ga je pohvalila:  "Zamiješao je grud baš kako bi i sama moja majka zamijesila tijesto za palačinke. Zadovoljna sam, ima prolaznu ocjenu".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Milena je i na tulumu plesala s Nevenom, a kada je on posvećivao pažnju kandidatkinji Marijani Vukelić, vidjelo se da Mileni to baš i ne paše... Svejedno, jutro nakon tuluma nije imala problem s tim da još jednom, pred svima, poljubi farmera na ruski način. 

Vezana vijest

Neven+nakon+poljupca+primio+Milenu+za+grudi+(thumbnail)
Prvi poljubac sezone Milena poljubila Nevena 'po ruski', a onda mu dala da joj 'mijesi grud': 'Mekana je...'

Raspad sistema

Sve se promijenilo kada je Neven promijenio komunikaciju i od dečka "željnog akcije"  postao dečko koji postavlja ozbiljna, za Milenu nepristojna pitanja. 

Vezana vijest

Milenu+rasplakala+Nevenova+pitanja+(thumbnail)
Kakva drama Milena se rasplakala zbog Nevenovih pitanja: 'Nisi bio iskren! Neven Landek više ne postoji'

"Koje su tvoje životne namjere sa mnom? Jesi li spremna biti vjerna? Jesi li spremna u životu stvarati obitelj, djecu...?" pitao je Neven, a Milena je napravila pravu dramu te ga plačući optužila da je neiskren: "Zašto tako nisi nastupio jučer? Nisi bio fer. Stvarno si me sada povrijedio."

Vezana vijest

Milena+demonstrativno+ostavlja+Nevena+(thumbnail)
AH, TE ODLUKE! Milena teatralno napustila Nevena, a Zoranova 'zlatna djevojka' otišla na Draganovu farmu

Sve je završilo tako da je Milena izvela performans i očitala mu bukvicu o tome kako je "nepristojno pitati žene kada misle roditi."

Milena je za RTL.hr otkrila kako joj je bilo na farmi te kako je bilo ljubiti Nevena. 

"Izlišno je i bespotrebno vršiti izmjenu riječi tu. Samo se ulupava vrijeme, a i sami živci odlaze u nepovrat. Treba znati djelovati, zato se stvar zove speed date, zar ne. Jako malo njih je to uvidjelo, da ne kažem baš nitko", kaže Milena, koja je i kao Ivanka Milutinović, Vita Maslačak i Željka K. Esperanza alter ego pravnice, umjetnice i performerice Dan Phillip (44). 

Tko je zapravo Milena?

Otkrila nam je kako je bilo biti Milena Kobajashi ex Karađorđević.

"Milena je kao domina i kao Most na rijeci Kwai u jednom, jer kad dođe, ruši i uruši, bez milosti, bez kajanja. Bukvalno iskrena i strastvena, požrtvovna, puna empatije, ona je prava pjesnikinja u duši. Postala je subito, moram to priznati, miljenica TV i internet gledateljstva, a brojne reakcije, komentari i osvrti dobiveni putem društvenih mreža puni su simpatija, dragosti, oduševljenja pa i ushićenja. Po meni, Milena je brend samo takav", objašnjava Dan. 

Performerica je i u prošloj, 12. sezoni, ljubila mlađeg farmera - kada je kao Ivanka bila na farmi mladog Josipa Tratnjaka. Na pitanje bi li i Ivanka poljubila Nevenka, Dan je kratko odgovorila: "Bi. Bez razmišljanja."

Otkrila je i kako ništa u svom pojavljivanju u 13. sezoni ne bi promijenila, a otkrila nam je i koja bi žena bila najbolja za Nevena. 

"Recimo kad bi uradili metafuziju Olje Vampirelle i Milene Domine. Taj soj žene! Ni jedan drugi", zaključila je osebujna Dan. 

'Ljubav je na selu' gledajte i sljedećeg tjedna od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat, da dok čekate novu epizodu, recite nam - hoće li vam nedostajati Milena?

Hoće li vam nedostajati Milena Kobajashi ex Karađorđević?

Rezultati
Da: 1277 odgovora
Ne: 1052 odgovora
 • Da:

  55% (1277)

 • Ne:

  45% (1052)

Vrati se na glasanje

 

 • Ljubav je na selu - nova sezona

  dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

  Ponedjeljak - srijeda u 21 sat
  • Voditelj:
   Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!