Ostani doma
Upoznajte kandidate koji putuju na Raseminu farmu: Hoće li je osvojiti pjesmom ili jutarnjom kavom?
RTL

AVANTURA POČINJE

Upoznajte kandidate koji putuju na Raseminu farmu: Hoće li je osvojiti pjesmom ili jutarnjom kavom?

Nakon što su farmeri i farmerica upoznali kandidate koji su im pisali pisma, odabrali su sretnike koje žele bolje upoznati!

U Donji Lapac s farmericom Rasemom Vladetić putuju trojica šarmera, upoznajte ih!

Josip Benčec (60)

Josip dolazi iz Volodera, po struci je elektrozavarivač, sada u mirovini. Bavi se peradarstvom te sadi voće i povrće, a posebno ističe da je oduvijek volio putovati. U slobodno vrijeme šeta i bavi se ribolovom. Iza sebe ima dva braka, tri sina i sedmero unučadi, i oni su njegovo najveće bogatstvo. Nakon ljubavnih razočarenja povukao se u sebe, ali još uvijek čvrsto vjeruje da postoji netko tko bi mu mogao uljepšati dane kako ne bi život proveo usamljen. Sebe opisuje kao poštenu i iskrenu osobu, a od buduće partnerice očekuje slične osobine.

Zvonko Šantalab (55)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zvonko je po struci inženjer agronomije, a trenutno brine o svom imanju. Za sebe kaže da je dobar, društven i zabavan, ali ne voli da ga ''vuku za nos''. Iza njega je jedan brak iz kojeg ima sina i kćer. Kaže da mu je kod žene najvažnija međusobna privlačnost i povjerenje, da je komunikativna, vrijedna i uredna te da nema poroka. Zbog ljubavi se spreman preseliti, a najviše bi volio žvijeti u nekom gradiću na obali. U slobodno vrijeme voli se družiti i roštiljati s prijateljima.

Željan Arnerić (44)

Željan je po struci prodavač, a slobodno vrijeme najviše voli provoditi šetajući prirodom i u vožnji biciklom. Za sebe kaže da je jako empatičan, emotivan, vrijedan i voli pomagati drugima u nevolji, ali nekad zna biti nestrpljiv. Iza njega je nekoliko kraćih veza, a sada bi volio naći ženu s kojom će 'kliknuti' te koja će biti dobra prema njemu. Zbog ljubavi je spreman preseliti se, a na Raseminoj farmi bi se brzo snašao jer zna raditi sve poljoprivredne poslove.

Kako će izgledati zajednički dani na Raseminoj farmi i tko će je uspjeti osvojiti, doznajte već od ponedjeljka u 21 sat, u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'.

  • Ljubav je na selu - nova sezona

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - srijeda u 21 sat
    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!