Ostani doma
Upoznajte djevojke koje putuju na Draganovu farmu: Sa sobom vodi Vampiricu i čak dvije 'zlatne djevojke'!
RTL

AVANTURA POČINJE

Upoznajte djevojke koje putuju na Draganovu farmu: Sa sobom vodi Vampiricu i čak dvije 'zlatne djevojke'!

Nakon što su farmeri upoznali djevojke koje su im pisale pisma, odabrali su sretnice koje žele bolje upoznati!

Farmer Dragan Kežić traži samouvjerenu, zabavnu i komunikativnu damu, a odabrao je tri zanimljive kandidatkinje koje su spremne boriti se za njega. Osim ekscentrične Vampirice Olje, na spoju na slijepo s nogu ga je oborila njegova 'zlatna djevojka' Kristina, a sa sobom vodi i 'zlatnu djevojku' farmera Zorana Stričevića, Dijanu.

Upoznajte ih!

Dijana Zlatović (50)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dijana se prijavila za farmu Zorana Stričevića, no nakon što je on nije odabrao, k sebi ju je pozvao Dragan Kežić. Dijana ističe da bi jako željela upoznati nekoga s kim bi se mogla skrasiti na selu i pomagati mu jer joj je život na farmi dugogodišnja želja. Sebe opisuje kao brbljavu, komunikativnu i poduzetnu osobu. Iza nje je propali brak, no ističe da vjeru u ljubav nikad nije izgubila pa se nada novoj iskrenoj romansi. U slobodno vrijeme pleše latinoameričke plesove, pjeva i obožava kuhati. Od budućeg partnera očekuje optimizam, smisao za humor, opuštenost i jednostavnost, a veliki plus bio bi i da je avanturističkog duha, baš poput nje.

Kristina Lerga (38), Zadar

Kristina trenutno radi kao konobarica, a za sebe kaže da je vedrog duha i temperamentna osoba. Iza nje je nekoliko kraćih veza, a sada je napokon spremna pronaći srodnu dušu, odlučnog, staloženog, veselog i duhovitog muškarca s kojem bi provela život. Iako je tipična gradska cura koja ne zna raditi u poljoprivredi, smatra se dovoljno snalažljivom za život na Draganovoj farmi.

Olja Einfalt (57)

Osebujna Olja Einfalt, tzv. Splitska Vampirica, akademska je slikarica, dizajnerica te umjetnica, a sve te komponente najčešće ujedini u svojim performansima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Da od nje možemo očekivati neočekivano, gledatelji RTL-a već su mogli vidjeti u kulinarskoj emisiji 'Večera za pet na selu' u kojoj ih je upoznala sa svojih pet potpuno različitih ličnosti, od Japanke do Cajke. Opisuje se kao izuzetno hrabru i ambicioznu osobu, a takvog partnera i želi pokraj sebe. Dugo je bila u sretnom braku dok suprug nije preminuo, a ima i kćer s kojom je jako bliska. Dragan joj se svidio na prvi pogled jer oboje obožavaju techno glazbu, a kako zna raditi sve seoske poslove, misli da bi se na njegovu imanju odlično snašla.

Koja će dama na kraju osvojiti Dragana, ne propustite doznati u novim epizodama 'Ljubav je na selu', od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u.

  • Ljubav je na selu - nova sezona

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - srijeda u 21 sat
    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!