Ostani doma
Upoznajte djevojke koje putuju na Nevenovu farmu: Najmlađi farmer bira između pjevačice, avanturistice i YouTuberice
RTL

AVANTURA POČINJE

Upoznajte djevojke koje putuju na Nevenovu farmu: Najmlađi farmer bira između pjevačice, avanturistice i YouTuberice

Nakon što su farmeri upoznali djevojke koje su im pisale pisma, odabrali su sretnice koje žele bolje upoznati!

Iza Nevena Landeka nekoliko je vrlo burnih dana - od ruskih poljubaca s Milenom već na prvom spoju, izmjenjivanja nježnosti sa Samantom tijekom zajedničkog tuluma pa sve do šokantnog izbacivanja... Ipak, najmlađi farmer odabrao je tri djevojke koje putuju na njegovu farmu u Opatinec.

Upoznajte ih!

Marijana Vukelić (36)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Marijana je po struci magistra ekonomije koja je trenutno nezaposlena. U slobodno vrijeme ide na planinarenje i šeta u prirodi s kućnim ljubimcem. Za sebe kaže da je vrlo hrabra, snažna i emotivna te da nema mane. Marijanin najveći talent je pjevanje, a može se pohvaliti i dobrom glumom i plesanjem. Kao najljepši događaj u životu opisuje onaj kada je snimila svoju prvu pjesmu i spot. Marijana nije imala duge veze, slobodniji je tip, a kod partnera joj nije bitan fizički izgled nego osobnost, iako voli tamnije muškarce. Kod partnera nikada ne bi prihvatila posesivnost, nevjeru i ljubomoru. Želi ostati živjeti u gradu, ali zbog ljubavi spremna je preseliti se gdje god je srce odvede.

Samanta Knežević (25)

Nevenova 'zlatna djevojka' Samanta trenutno je nezaposlena, a u slobodno vrijeme fotografira i snima videa za svoj Youtube kanal, a obožava i druženja s prijateljima. Za sebe kaže da je iskrena i mirna, tako da je se teško može izbaciti iz takta, ali da je ponekad tvrdoglava. Imala je nekoliko veza, a najduža je trajala dvije godine. Neven joj se svidio jer je miran i iskren. Iako nikad nije živjela na selu, vjeruje da će se dobro snaći na farmi jer je snalažljiva i spremna učiti.

Vjerana Čučić (41)

Vjerana je konobarica sebe opisuje kao veselu i komunikativnu djevojku koja voli zabavu, druženja i pustolovine. Iako je gradska cura koja nikada nije živjela na selu, smatra da bi se ondje odlično snašla jer je vrlo prilagodljiva. Voli boravak u prirodi, biljke i životinje. Najdraže životno iskustvo dosad joj je putovanje u Indiju. Od budućeg partnera očekuje da je vrijedan i pametan, a fizički izgled nije joj presudan.

Kako će se ove tri posve različite djevojke snaći u farmerskim poslovima i hoće li ijedna osvojiti Nevenovo srce, vidjet ćemo u novoj epizodi 'Ljubav je na selu', u ponjeljak od 21 sat.

  • Ljubav je na selu - nova sezona

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - srijeda u 21 sat
    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!