Ostani doma

Samo uživa

Renata živi kao da joj je 20 godina: 'Cijeli život ništa ne radim i baš mi je dobro!'

Renata je sudjelovala i u šestoj sezoni popularne emisije, a bila je na Žiginoj farmi

Renata Šapina odlučila je pronaći sreću u 'Ljubav je na selu', i to s farmerom Zoranom Stričevićem. A ovako se predstavila...

"Ja kao da nemam 47 godina, kao da imam 15, 20. Tako se osjećam, tako i živim", kaže Renata. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Inače u životu ništa ne radim. Volim sve što vole mladi: izlazim, ispijam kave, šopingiram... Nemam nikakav hobi. išta stvarno ne radim; takav mi je cijeli život i baš mi je dobro", kaže Renata koja dolazi iz Slavonskog Broda, a po struci je trgovkinja. Iako je Slavonka, gradska je cura i nije navikla na život na selu.

"Maltene ne znam metlu držati u ruci", kaže Renata.

Traži ljubav

Vezana vijest

Ljubav je na selu - Neven dočekuje djevojke
brojna iznenađenja Prvi kandidati stigli na odredišta: Neven zavrtio odojka, Rasema dečkima poklonila čičak, a Suzi najavila prepucavanja

Stvarno se nada da će pronaći nekoga s kim bi mogla dijeliti svakodnevicu i u koga bi se zaljubila, budući da nije do sada imala sreće u ljubavi, a iza nje je jedan propali brak. 

"Moja ljubavna iskustva su katastrofa. Stvarno nemam sreće", kaže ova Slavonka te dodaje kako ne bi željela ponovno doživjeti razvod. 

Renata je sudjelovala i u šestoj sezoni popularne emisije, no tada joj nije uspjelo zavesti najpoznatiji lički brk, Gorana Žigu. 

Iako je svjesna da između Zorana i Suzi postoji kemija, odlučila je da će se boriti za njegovu naklonost, a hoće li je i izboriti, ne propustite doznati u novim epizodama emisije 'Ljubav je na selu', od ponedjeljka do petka od 21 sat na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!