Ostani doma
I Gospodin Savršeni gleda 'Ljubav je na selu': Mijo otkrio tko mu je omiljeni farmer i sviđaju li mu se kandidatkinje!
Instagram/Mijo Matić

Vjerni fan

I Gospodin Savršeni gleda 'Ljubav je na selu': Mijo otkrio tko mu je omiljeni farmer i sviđaju li mu se kandidatkinje!

Mijo je otkrio da gleda popularnu emisiju kad god stigne

Mijo Matić, drugi Gospodin Savršeni, na društvenim je mrežama otkrio da kao i većina Hrvatske večeri provodi gledajući - 'Ljubav je na selu'. 

"Nažalost, zbog obaveza ne mogu gledati svaku večer, ali kad god imam priliku, pogledam", rekao je Mijo za RTL.hr. A otkrio nam je i tko su mu najdraža lica emisije koja svakoga dana obara rekorde gledanosti. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Kako sam bio u sličnim situacijama i prošao kroz to sve, zanimljivo je gledati kako se kandidati snalaze u određenim situacijama. Koliko se zabavljaju, opuštaju, a koliko im bude stresno. Zasad mogu reći da se dobro snalaze, iako ne mislim da im je uvijek baš lako", kaže Mijo, koji je i sam tražio ljubav pred kamerama, i to u drugoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni'. 

Otkrio nam je i tko mu je omiljeni farmer. 

"Teško mogu izdvojiti samo jednog kandidata, svi su jako zanimljivi. Ali recimo da su mi top tri Rasema, Dragan i Neven", kaže, dok za kandidatkinje kaže: "Nisam ih na taj način gledao."

Mijo je otkrio i da emisiju najčešće gleda sam, no i da je dalje slobodan. 

"Još uvijek samujem, nisam takav da idem iz veze u vezu. Možda sam sad malo zatvoreniji i rezerviraniji nego prije 'Gospodina Savršenog'", kaže Mijo kod kojeg, kaže, nema ništa novo. 

"Dobro sam, roditelji su zdravi i potres je prošao dobro za nas, odnosno, nije bilo nekih većih oštećenja. Na privatnim treninzima smanjio sam broj ljudi i ne primam nove klijente zbog cijele situacije koja nije baš bajna. I dalje radim kao vatrogasac u firmi, a uz sve to, imam dosta sponzorskih projekata. Na poslovnom planu stvarno se ne mogu požaliti", kaže Mijo. 

  • Ljubav je na selu - nova sezona

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - srijeda u 21 sat
    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!