Ostani doma

Genijalne scene

Bahra se prisjetila svoje 'atraktivne adrenalizme', Mara nije impresionirana: 'Ona je sad zvijezda...'

Bahra se prisjetila svog posjeta adrenalinskom parku u 12. sezoni, kada je sve nasmijala svojim simpatičnim reakcijama

Nakon zabave kod Marijana, njegove djevojke pitale su se kakvo iznenađenje im priprema. Bahra se prepala da bi ih farmer mogao odvesti u adrenalinski park, u kojem je Bahra bila s Valterom i svojim suparnicama u 12. sezoni. Radmili i Mari je ispričala svoje iskustvo. 

"Jako sam ponosna što sam bila na ljuljački na visini 11 metara. I tu karijeru mi ne može nitko oduzeti", rekla je Bahra te dodala kako je bilo baš lijepo, iako priznaje da na početku nije bilo baš ugodno. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mara je zaključila kako se Bahra hvalisa. 

"Ona je sad hrabra, nju su svi podržali koji su je sreli, vidjeli... Kako je ona to mogla izdržati. I ona je sad zvijezda i moramo joj oprostiti", prokomentirala je Mara koja često ogovara i Radmilu. Najviše joj smeta što se Radmila hvali svojim životom i radom u Njemačkoj. 

'Atraktivna adrenalizma'

U adrenalinskom parku 'Glavani' Valtera i djevojke čekali su brojni izazovi. I dok je Zorica odmah odustala jer se boji visine, Bahra se veselila, komentirajući da je adrenalin ''podiže''.

''Ja se neću predavati od svoje sportske sposobnosti. Ja sam sportski tip i volim sport. Kad sam bila mlada, kako sam ja ludovala! Igrala sam nogomet, čak sam po šumama sa školom šutala stare kante'', prepričavala je Zorici sa žarom u očima Bahra svoju sportsku prošlost.

"Kud sam se ja u takvom slučaju našla, u takvoj atraktivnoj adrenalizmi", rekla je Bahra, koja se hrabro držala, a Valter je povraćao. 

Vezana vijest

Ljubav je na selu - Bahra
NEMA PREDAJE Bahra komentirala ludi izazov pun 'atraktivne adrenalizme': 'Poželjela sam odustati, ali...'

 

  • Ljubav je na selu - nova sezona

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - srijeda u 21 sat
    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!