Ostani doma

Ekskluzivno za RTL.HR

Jeste li je prepoznali? Maja Švaljug nam je otkrila što je radila na Nevenovoj zabavi

Na zabavi dobrodošlice koju je Neven pripremio Samanti, Marijani i Vjerani našlo se i jedno poznato lice

Neven je svojim djevojkama, Samanti, Vjerani i Marijani pripremio zabavu, na koju je pozvao i prijatelje kako bi mu dali savjet koja je od njih najbolja za njega, a tulum uz tamburaše trajao je dugo u noć.

U jednom trenutku kamere su snimile i jedno poznato lice iz prošlih sezona emisije 'Ljubav je na selu'. Riječ je o Maji Leni Švaljug, kandidatkinji koja je u desetoj sezoni sve nasmijavala svojim simpatičnim šalama. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pitali smo Maju što je radila tamo, a ona je za RTL.hr otkrila kako Nevena poznaje godinama i da mu je kao prijateljica došla pružiti podršku u potrazi za srodnom dušom. 

"Nevena znam već duže vrijeme i s prijateljima i prijateljicama sam mu došla pružiti podršku. Puno mu je to značilo", rekla je Maja za RTL.hr. 

Otkrila nam je i što misli o njegovim djevojkama. 

Vjerana joj se najviše svidjela

"Vjerana mi se čini kao najbolja cura za njega. Ona je bila tamo najrealnija, najsimpatičnija i stvarno je žena uskakala svuda. Barem taj dan dok smo mi bili. Ništa joj nije bilo teško... A i brzo se uklopila sa svima nama, što sam iskreno mislila da neće nijedna od njih, ali prevarili smo se", ispričala je Maja Lena koja je u sretnoj vezi.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!