Ostani doma

NIJE TAJLAND NI TAKO DALEKO

Marijanu došla cura, Mara i Bahra u šoku: 'Našli smo se u Budimpešti, zaljubio sam se u nju'

Nakon što su prošli tjedan farmerica i farmeri izbacili po jednog kandidata, na nekim farmama večeras se lakše disalo, a ostao je još samo Neven koji je morao donijeti tu tešku odluku večeras.

Kod Dragana na imanju Olja je uživala u hladu crtajući po čašama, a kad joj je došao Dragan ugodno su razgovarali no prekinula ih je Dijana što Olji nije bilo po volji. Dragan je komentirao da ga je Dijana počela drugačije gledati nego prije.

Neven još jedini na farmi ima tri djevojke, a došlo je vrijeme da se s jednom pozdravi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Marijana, kod tebe mi se ne sviđa što si svadljiva i što misliš da si uvijek u pravu", počeo je Neven, a Marijana se počela opravdavati. Za Samantu je rekao da je previše povučena, a ona mu je objasila da je takva jer je on u jednom momentu totalno hladan, a u drugom drag i topao.

"On nama samo spominje rad, rad i rad, to mi već malo ide na živce", rekla je Marijana. Neven je nastavio isticati negativne osobine svojih cura pa je i Vjerani rekao da mu se ne sviđa što se svađa stalno. Na kraju je kući poslao Vjeranu. "Nisam razočarana, očekivala sam taj ishod", zaključila je.

"Da Vjerana nije tolika svađalica, vjerojatno bih je oženio", otkrio je Neven.

Zvonko ozbiljno zavodi Rasemu

U Donjem Lapcu Zvonko se svim silama trudio ugoditi Rasemi pa joj je skuhao ručak, a Rasema ga je pohvalila. 'Skuhao je ručak kao da ga je moja mama radila. Ne znam odakle ima te ideje!', oduševljena je Rasema.

Josip je komentirao da se Zvonko svim silama truditi osvojiti Rasemu pa se čak počeo i skidati s opravdanjem da mu je vruće.

Kod Marijana su Bahra i Mara spremale rođendansko iznenađenje za Marijana, a čule su se i s Radmilom no razgovor je otišao u lošem smjeru.

Nakon što je sinoć naglo izbacio Renatu sa farme, Zoran je Janji i Suzi obećao da neće raditi već samo uživati, a obećanje je ispunio te odlučio cure odvesti 'na balote'. Na kraju su cure pobijedile Zorana.

Dragan je svoje djevojke odlučio odvesti u adrenalinsku avanturu u Gornje Tučepe, ali Dijani se to nije svidjelo. Kada je ugledala zip-line promijenila je boju lica. 'Mislila sam da ću doslovno umrijeti', rekla je Dijana.

Neven je svoje cure odveo na piknik, ali su usput morali paziti i na ovce koje su bile na ispaši. 'Mislile smo da će biti neko dobro iznenađenje, kad ono, on ide s ovcama', razočarana je bila Marijana. Farmer im je pokušao objasniti kako čuvati ovce ali došlo je do nesporazuma. Cure su se nasmijale kad su shvatile da je Neven na piknik ponio i fotku bivše predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović.

Bahra i Mara su iznenadile Marijana rođendanskom tortom, ali on je više iznenadio njih! Naime, otkrio je da je bio nekorektan prema njima jer je preko društvenih mreža upoznao mladu damu s kojom se našao u Budimpešti i zaljubio! Stvar je postala još gora kada se Marijanova 'cura' pojavila na vratima.

Vezana vijest

Marijan+je+presretan+što+mu+je+došla+djevojka+(thumbnail)
Veliko iznenađenje Marijanu se u kući pojavila žena koju voli: 'To je rođendan svih rođendana!'

Nakon šoka, cure su ga upitale što se događa, a on se izvukao i rekao da je to njegova stara prijateljica i da je mislio da nikad neće doći. 'Totalno sam iznenađen!', rasplakao se od sreće farmer.

Kod Zorana na večeri okupilo se njegovo društvo, a svi su zaključili da farmeru bolje odgovara Suzi od Janje koju smatraju malo agresivnom.

Tko se zaljubio, a tko samo glumi, gledatelji će doznati sutra od 21 sat, na RTL-u.

 

  • Ljubav je na selu - nova sezona

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - srijeda u 21 sat
    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!