Ostani doma

Dirljiva priča

EKSKLUZIVNO - Renata iz 'Ljubav je na selu' otkrila zašto ne radi: 'Kada sam imala 11 godina, moji su dobili na lutriji'

Brođanka je za RTL.hr odgovorila na pitanje svih pitanja - od čega živi, te ispričala kako joj je bilo na Zoranovoj farmi

Vezana vijest

Renata+živi+kao+da+joj+je+20+godina+(thumbnail)
Samo uživa Renata živi kao da joj je 20 godina: 'Cijeli život ništa ne radim i baš mi je dobro!'

Renata Šapina, Brođanka koja je tražila srodnu dušu u 13. sezoni emisije 'Ljubav je na selu', u prošloj epizodi završila je svoju TV avanturu. Farmer Zoran Stričević izbacio ju je s farme, i to nakon što je Renata rekla kako joj se ne sviđa način na koji se odnosi prema njoj. Naime, Zoran je prigovarao Renati da pogrešno sadi kupus, iako mu je rekla kako bi mogao imati razumijevanja jer to radi prvi put. Na kraju je rekla da želi napustiti i njivu i emisiju, a Zoran joj je tu želju i ostvario.

Njen izlazak iz emisije privukao je pažnju javnosti, no Renata je postala predmet rasprava još na samom početku sezone, kada je izjavila kako "ništa ne radi".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ekskluzivno za RTL.hr otkrila je odgovor na pitanje koje otad mnoge kopka - od čega onda živi?

Sve je počelo jednom velikom tragedijom u njenoj obitelji...

"Živjela sam s mamom i tatom do svoje druge godine. Onda mi je umrla mama. Kada se to dogodilo, počela sam živjeti s bakom. Imala sam i tetu i tetka koji su živjeli i radili u Njemačkoj", počinje svoju priču Renata.

Život joj se promijenio

"Kada sam imala 11 godina, 1985., oni su dobili na lutriji. Osvojili su jackpot u Njemačkoj i odlučili se vratiti u Slavonski Brod te živjeti sa mnom i bakom", navodi Renata. "Tada nam se život mijenja", priča Renata. "Zato sam rekla da ne radim, iako sam i radila. Imala sam dva kafića, jedan u Brodu, a jedan u Trogiru", navodi kandidatkinja.

"Zadnjih 15 godina ne radim", kaže Renata te ističe kako je svoju priču odlučila podijeliti kako bi prestale glasine o njoj i njezinoj obitelji, koje su je jako povrijedile.

"Moja obitelj je čitav život uz mene i ne volim kada se ružno govori o njoj", kaže Brođanka, koja sada živi s tetom, i to na dvije adrese:  pola godine u Slavoniji, a ljeti u mjestu kraj Trogira, gdje imaju vikendicu.

Osim negativnih komentara, pojavljivanje u emisiji donijelo joj je i pozitivne stvari.

"Ljudi me prepoznaju na ulici, žele se slikati sa mnom... Uživo mi ne govore ružne stvari, no na internetu ima svakakvih komentara", priča Renata te dodaje: "Koliko god je lijepo imati sve što poželiš, to je istodobno i teret. Iskreno, više bih voljela da imam majku, nego novac."

Drugi put u 'Ljubav je na selu'

Ispričala nam je i kako joj je bilo na farmi. O Zoranu te kandidatkinjama Suzy i Janji ima samo lijepe riječi, ali zasmetalo joj je što ništa što je napravila nije bilo kako treba.

"Nisam nikad sadila kupus, boljela me glava i smetalo mi je što nije imao za to razumijevanja", ispričala je Renata te objasnila: "Imala sam migrenu, povraćala sam od glavobolje. Produkcija se pobrinula za mene i hvala svima koji su mi pomogli."

Renata je sudjelovala i u šestoj sezoni 'Ljubav je na selu' kada je bila na farmi Gorana Žige. On ju je tada i zaprosio, no Renati je takav razvoj događaja bio prebrz pa ga je odbila.

Brođanka je na početku ove sezone rekla da se osjeća mnogo mlađe nego što je i kako živi kao da ima 20 godina, a na društvenim mrežama pokazala je i kako je izgledala u mladosti.

"Na ovoj fotografiji imam oko 18 godina. To sam se slikala sa svojom kumom", rekla nam je Renata, koja će, iako joj nije uspjelo sa Zoranom, nastaviti tražiti ljubav.

*Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

  • Ljubav je na selu - nova sezona

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!