Ostani doma

Puna ideja

Youtuberica Renata kuhala je čips, a sada planira nešto novo: 'Sljedeći video bit će sa sladoledom'

Renata obožava društvene mreže i ima još mnogo ideja za videa, a na svom kanalu dijeli i neobične recepte

Renata Šapina, Brođanka koja je donedavno tražila sreću na farmi Zorana Stričevića u emisiji 'Ljubav je na selu', vrlo je aktivna na društvenim mrežama, gdje svojim videima zabavlja korisnike interneta. Na Tik-Toku tako gotovo svakodnevno objavljuje kratke videe kojima nasmijava pratitelje. 

Jedan od najgledanijih svakako je onaj pod nazivom "Bojim se metle", koji je nastao nakon što je u 'Ljubav je na selu' rekla da ne zna držati metlu. 

Vezana vijest

Renata Šapina, Ljubav je na selu
Dirljiva priča EKSKLUZIVNO - Renata iz 'Ljubav je na selu' otkrila zašto ne radi: 'Kada sam imala 11 godina, moji su dobili na lutriji'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ljudi sve preozbiljno shvaćaju, pa tko ne zna držati metlu?" komentirala je Renata kroz smijeh za RTL.hr te priznala kako se u emisiji tom izjavom našalila na vlastiti račun. Naime, Renata je privukla veliku pažnju javnosti izjavom kako "ništa ne radi". Zbog ružnih komentara ekskluzivno je za RTL.hr ispričala svoju životnu priču, odnosno, objasnila od čega živi, iako je većinu svog života nezaposlena. 

"Kada sam imala 11 godina, 1985., tea i tetak su dobili na lutriji. Osvojili su jackpot u Njemačkoj. Tada nam se život mijenja", ispričala je Renata. 

Voli eksperimentirati

Osim šaljivih videa, Renata objavljuje i neobične recepte pa je tako pokazala kako se priprema pizza iz šalice u mikrovalnoj pećniti te kuhani čipi-čips. Pitali smo je odakle joj ideja za te recepte. 

"Vidjela sam na internetu. Znam kuhati i volim eksperimentirati. Kuhani čips je super, ali svi imamo različite ukuse. Ja volim takve inovativne recepte", rekla je Renata za RTL.hr te ekskluzivno najavila još jedan video na svom kanalu!

"Puna sam ideja za videa, a sljedeći koji planiram snimiti je sa sladoledom 'Kontiki' jer me svi zezaju kako sam ga jela na televiziji", otkriva Renata. 

Pratite njene društvene mreže kako biste vidjeli što Renata sprema, a nove epizode 'Ljubav je na selu' gledajte od ponedjeljka do srijede od 21 sat na RTL-u!

  • Ljubav je na selu - nova sezona

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - srijeda u 21 sat
    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!