Ostani doma

Veliko iznenađenje

Bahra o dolasku treće žene na Marijanovu farmu: 'Zabavljali smo se i odjednom čuli 'Hello''

Bahra i Mara nisu očekivale ovakav rasplet situacije, no Bahra kaže da su je obje prihvatile

U prošloj epizodi emisije 'Ljubav je na selu' farmer Marijan dobio je najljepše moguće iznenađenje za svoj rođendan - u kući mu se pojavila žena u koju se zaljubio!

No njen dolazak nije iznenadio samo njega, već i njegove kandidatkinje, Bahru i Maru

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bahra je za RTL.hr ispričala kako su se odvijale stvari na Marijanovoj farmi u tom trenutku. 

Vezana vijest

Marijan+je+presretan+što+mu+je+došla+djevojka+(thumbnail)
Veliko iznenađenje Marijanu se u kući pojavila žena koju voli: 'To je rođendan svih rođendana!'

"Mi smo se stvarno lijepo zabavljali na Marijanovom rođendanu, ja sam ga lijepo hranila. Ali međutim odjednom smo čuli: 'Hello!'. Došla je neka gospođa. Iznenadila sam se u prvom redu, tko bi sad to mogao biti! Nisam bila ljuta, samo sam bila iznenađena. Netko nam je pomrsio svu situaciju u najboljem vremenu zabavljanja. Da se bar pojavila kasnije pa se lijepo pozdravila sa mnom i s Marom, to bi možda bilo ljepše za vidjeti", rekla je Bahra za RTL.hr. 

Nije se razočarala

Ona, kao ni Mara, nisu znale ništa o tajanstvenoj gospođi niti o njenom dolasku. 

"Što se tiče mog mišljenja i prihvaćanja gospođe koja je, navodno, navedena kao Marijanova, ja sam to sasvim normalno shvatila, nije me ni razočaralo. Nitko od nas dvije nije mogao znati što će se dogoditi i što se krije na poanti svega toga. Nikad ne bih odmah nadovezala neko srljanje, neko zaletavanje, jer osobu moraš prvo upoznati", kaže Bahra te dodaje kako ni ona ni Mara ništa ne zamjeraju farmeru. 

"Nemam ništa protiv Marijana, možda nije imao hrabrosti, ja mu to isto priznajem, trebalo je skupiti hrabrosti da nam otkrije što se krije u cijeloj igri. Ja sam s njim dosta razgovarala, mislim da sam ga oslobodila, da nam otvori srce da se izjasni i da nema potrebe tajiti. Ne mogu garantirati za Marinu stranu priče, ali ja sam to tako savršeno prihvatila, vidjeli su se moji izrazi lica i govor tijela. Mislila sam si, ako su si već tako kliknuli, neka to ide svojim tokom", kaže Bahra. 

Kako će se sada odvijati situacija na Marijanovoj farmi, ne propustite doznati večeras u 21 sat na RTL-u u novoj epizodi emisije 'Ljubav je na selu'!

  • Ljubav je na selu - nova sezona

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - srijeda u 21 sat
    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!