Ostani doma

Slatki poljupci

Neven misli da je Samanta ona prava, ona iza njegovih leđa priznala: 'Sram me reći da mi se tu ne sviđa'

Na imanjima farmera stiglo je vrijeme za neke ozbiljne razgovore i teške odluke

Marijan je svoje dame odlučio povesti na romantični doručak. I dok je on svu pažnju posvećivao svojoj novoj gošći, Bahra i Mara ponovno su našle razlog za polemiku, a ovaj put tema su bili tartufi i šparoge.

Mala škola stranih jezika

Pohvalivši se da je radila u inozemstvu, Bahra se, u svom stilu, pohvalila znanjem engleskog i njemačkog jezika te ih demonstrirala.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Istarsku ekipu iznenadila je voditeljica Anita Martinović koja je stigla u posjet kako bi ispitala što misle o novoj Marijanovoj gošći.

''Ona je odmah istu večer pokazala da je glavna… Bahra i ja smo sjedile, šutjele, poslije smo svaka u svoju sobu otišle'', prepričavala je dojmove Mara, a i Marijan je priznao da je štošta morao objašnjavati Patti.

Anita je obavijestila farmera da, s obzirom na situaciju, još jednu damu danas mora poslati kući.

Zoran je odlučio

Zoran je za Janju i Suzi priredio kratki izlet do Sustipana kako bi sa svakom nasamo porazgovarao. Prva je na redu bila Suzi.

''Zoran ima sve kriterija, samo meni treba vremena da budem sto posto sigurna da se on ne pokoleba… da ja ne budem ranjena'', otkrila je Suzi, priznavši da s farmerom vidi svoju budućnost.

''Ja sam svima jasno rekao i pokazao…Tu bi moglo biti dosta toga'', dodao je farmer, ne skrivajući zaljubljenost, a susret je ponovno završio poljupcima.

I Dragan je svoje vrijeme odlučio posvetiti svakoj svojoj dami pa se tako pridružio Olji koja se sunčala uz bazen i zamolila ga da joj namaže leđa.

''Bio si mi odmah interesantan i fizički i po svemu što sam vidjela u tvom videu'', rekla mu je Olja, priznavši da joj sve ovo teško pada jer se i dalje nije oporavila od gubitka supruga. ''Treba mi samo malo vremena'', otkrila je.

Njihovu zabavu u bazenu ubrzo je prekinula Dijana koja se pojavila. ''Meni je drago da je vama lijepo'', obznanila je pomalo ljubomorno.

''Draganu je isto bilo neugodno… Sad je vidjela nas dvoje u bazenu, dosta se to možda činilo i intimno i vidim kako se 'nafunjila''', prisjetila se Olja, koja je Dijanu bezuspješno pokušala nagovoriti da im se pridruži.

Rasema je za svoje momke pripremila još jedno natjecanje. Ovaj put na redu je bilo pranje rublja u potoku. U tom poslu pridružila im se i voditeljica Anita kako bi provjerila stanje na imanju. Zvonko i Josip i tu su priliku iskoristili za međusobno podbadanje i tako Rasemi još malo više otežali odluke.

Marijana se izmotava

U Opatincu je Neven odlučio nasamo porazgovarati s Marijanom i ispitati koliko su njezine namjere iskrene.

''Moram znati što bi ti htjela i želiš li sa mnom uopće imati kakve veze'', započeo je farmer, dodavši da mu se Marijana sviđa, a posebno cijeni njezin trud i volju koju pokazuje u zadacima.

''Mislim da si dobra osoba, jako mi se sviđa tvoja osobnost… Želim te još malo bolje upoznati'', oprezno je rekla Marijana, što je Neven protumačio kao izmotavanje.

''Počeo sam razmišljati i zaključivati da bismo ti i ja bili jako dobar par… Simpatična si mi, draga si, volim te baš takvu kakva jesi'', rekao joj je.

''Nakon ovog razgovora malo sam sigurnija u svoje osjećaje prema njemu, ali treba mi vremena'', priznala je Marijana.

''To su sve neke izlike, ja sam tu školu prošao. Osoba koja nešto želi ili ne želi, to se sve može vrlo lako skužiti. Nisam pretjerano siguran u Marijanu'', zaključio je Neven.

Marijan je bio spreman za novo izbacivanje. ''Teška mi je odluka… Molim Boga da ostanemo prijatelji'', rekao je farmer na početku.

''Sumnjam da će Marijan mene ostaviti, pošto se ja uvijek lijepo obučem. Mislim da je ova njegova ljubomorna jako na mene'', svoju je teoriju već imala Mara.

''Meni se sviđa kod Marijana jedna jako velika vrlina, njegovo gostoprimstvo, pristup prema nama svima, izdržljivost, realnost, ravnopravnost… Uvijek nam je naložio ujutro peć kao pravi džentlment i ranoranioc… Svaki dan nam je započeo s najljepšom karijerom'', u svom je stilu boravak kod Marijana opisala i Bahra. Farmer je odabrao da kući ide Mara.

Rasema traži odgovore

Nakon razgovora sa Suzi Zoran se pridružio Janji, ali samo kako bi joj potvrdio svoju konačnu odluku.

''Sve se zna, ja sam odlučio… Što misliš o meni i Suzi?'', započeo je.

''Želim vam sreću. Samo sreću i slogu i ljubav. Ostajemo dobri prijatelji dok smo živi, svi troje'', otkrila mu je Janja, priznavši da prema njemu osjeća bratsku ljubav.

''Ta je žena bila uz mene i Suzi od prvog dana i stvarno joj skidam kapu'', rekao je farmer, posebno pohvalivši njezinu radišnost i smisao za humor.

Rasema je, pak, odlučila nasamo porazgovarati sa Zvonkom.

''Ja znam za sebe što hoću i kako hoću, ali mi se srce i pamet nekako malo ne sporazumijevaju dobro'', priznala je farmerica pa upitala Zvonka za njegove osjećaje.

''Malo sam se pokolebao u trenutku kada si odlazila s Josipom u prirodu… U ljubavi trgovanja nema. Kad odabereš pravac, samo gaziš po tom pravcu'', zamjerio joj je.

''Prije bih poginula nego prevarila'', kazala mu je pa ga upitala može li zamisliti život na njezinu imanju.

''Vrata nisu skroz zatvorena… Moramo se još dobro upoznati i više vremena posvetiti jedno drugome da bi konačnu odluku donio'', kazao je.

Je li Samanta zaljubljena?

Nakon razgovora s Marijanom, Neven je odlučio ispitati i Samantine namjere.

''Sviđaš mi se, drag si dečko, na mjestu… Mislim da bi trebali ići polako pa ćemo vidjeti'', odgovorila mu je, no priznala da se još mora potruditi.

Farmeru je zatim rekla kako se može zamisliti na farmi, no kasnije je, tijekom izjava, priznala da ju je bilo sram reći mu da se nikako ne vidi na selu.

''Zbunjuješ me… Zanimaju me najviše tvoje namjere'', nastavio je farmer, no Samanti su njegova pitanja ipak bila malo preozbiljna. Teške teme ipak su ostavili za neki drugi put pa su nastavili uživati u kolačima koje je pripremio farmer, ali i u novim poljupcima…

''Kod Samante sam primijetio da se zaljubila, da bi me voljela i da bi željela biti sa mnom'', zaključio je Neven.

Tko napušta imanja farmera, a tko je spreman za ostanak, ne propustite doznati već sljedeći ponedjeljak od 21 sat na RTL-u.

  • Ljubav je na selu

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!