Ostani doma

Upecala se

Bahra uzvraća udarac! Evo kako je testirala Marinu iskrenost: 'To je samo bila jedna zamka'

Nakon što se Mara ispričala Bahri, odlučila ju je testirati...

Fanovi emisije 'Ljubav je na selu' zasigurno se sjećaju njenih suza, izazvanih neugodnim komentarima Mare i Radmile koje su je nazvale 'zaostalom'. Mara se omiljenoj kandidatkinji 13. sezone ispričala za grube riječi i dogovorile su se kako neće doći do sličnih situacija, no čini se kako je Bahra morala napraviti još nešto - pokazati Mari da nije sigurna u njenu iskrenost. 

Dogodilo se to na doručku na koji je Marijan poveo svoje djevojke: Maru, koju je u međuvremenu izbacio, Bahru i svoju djevojku, Tajlanđanku Patty. Dok su uživali u jajima sa šparogama, Bahra je rekla kako u kajgani ima i tartufa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Kako su dobra jaja s tartufima..." rekla je Bahra, a Mara se 'upecala' i brže-bolje išla ispraviti Bahru: "Pa nisu to tartufi, nego šparoge." 

No nije bila svjesna da je to sve bio dio plana...

"Namjerno sam izvalila da su tartufi s jajima. Htjela sam samo ispitati reakciju moje Mare da vidim hoće li me ona pokušati opet kontra. Ali me je ispravila. Ali to je samo bila jedna zamka. Uistinu su bile šparoge s jajcima", pojasnila je Bahra. 

Mara ju je pitala je li već jela tartufe, a Bahra se pohvalila da je: "Ja sam imala dobrog džentlmenta koji me počastio" i rekla Mari kako joj nije kasno da i sama pronađe takvog muškarca. 

Pogledajte video, a nove epizode emisije 'Ljubav je na selu' pratite od ponedjeljka do srijede u 21 sat na RTL-u!

  • Ljubav je na selu - nova sezona

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!