Ostani doma

Zasmetalo joj je

Mala škola bontona: Bahra zamjerila Tajlanđanki što je nije pozdravila: 'Kinezi se naklone'

Bahra je vrlo kulturna i uljudna pa ju je uvrijedilo što Patty nije pozdravila kada je došla iznenaditi Marijana

Dolazak Marijanove djevojke, Tajlanđanke Patty, donio je nemir na njegovu farmu. Osim što se on jako iznenadio kada ju je ugledao, jer nije očekivao njezin dolazak, iznenadile su se i Mara i Bahra koje nisu bile oduševljene dolaskom konkurencije, i to bez najave. A posebno im je zasmetao način na koji je Patty ušla u kuću, koji po Bahrinim standardima nije prema bontonu. 

Vezana vijest

Marijan+se+želi+oženiti+Tajlanđankom+(thumbnail)
Ozbiljno je Marijan priznao svojoj djevojci: 'Želim se oženiti tobom'

"Imam jednu zamjerku veliku. U svaku kuću kad se dolazi, osnovno je ili pozvoniti ili pokucati i bilo koga zatekneš u toj kući, za stolom, stojeći, sjedeći - ili dobra večer, ili dobar dan, ili dobro jutro, zavisi u koje si doba došao. A Kinezi se, naravno, ovako naklone. To je njihov način pozdrava. Međutim, ni to nije uspjela napraviti. Ništa. Mi smo za nju bili kao neki neutralni ljudi. Da je bar rekla 'Halooo'", prigovorila je Bahra. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, Marijanova djevojka je, kada je kao poklon iznenađenja došla u njegovu kuću, prišla Marijanu s leđa i zagrlila ga. On se jako iznenadio i počeli su se grliti, a Bahra i Mara pale su u drugi plan. 

Pogledajte video, a nove epizode emisije 'Ljubav je na selu' ne propustite pratiti od ponedjeljka do srijede u 21 sat na RTL-u!

  • Ljubav je na selu - nova sezona

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!