Ostani doma
Dragan kući poslao Dijanu, Josip priznao da ima drugu, a Zoran i Suzi zaljubljeni poput školaraca
RTL

TKO IDE NA PUTOVANJE?

Dragan kući poslao Dijanu, Josip priznao da ima drugu, a Zoran i Suzi zaljubljeni poput školaraca

U večerašnjoj epizodi 'Ljubav je na selu' Marijana i Samanta pripremale su sve za Neveov tulum , ali djevojke su komentirale i da više ne znaju što bi mislile o njegovim osjećajima koje gaji prema njima.

U jednom trenutku iznenadila ih je voditeljica Anita i propitkivala ga o poljupcima sa Samantom u gepeku,a li i najavila da mora razmislit hoće li kući uskoro poslati Marijanu ili Samantu.

Za to vrijeme Bahra je skuhala kavu za sebe i Marijana, a Marijanova nova djevojka nije željela biti s njima. ''Ona je uzrujana jer nije tako zamislila da će biti'', objasnio je Marijan Bahri.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prva djevojka odabrana za romantično putovanje bila je ona s Draganove farme. Dragan je priznao Aniti da je u dilemu koja bi djevojku ostavio na farmi. Nakon što je ih je nasamario i krunu predao Dijani, na kraju je Olja bila djevojka koju je odabrao!

Rasema je odlučila nasamo popričati s Josipom. ''Svi znaju da sam ja dominatna'', rekla mu je Rasema, a Josip je zaključio da ništa neće biti od njih dvoje. Stvar je izmakla kontroli kad ga je Rasema upitala je li on možda već ima djevojku? Josip joj je odgovorio da se nikome još nije obećao. ''Kad ću ja biti zauzet onda neću tu sigurno biti'', objasnio je Josip no onda je priznao da je istina da ima još nekog, ali da nije zauzet.

Rasema mu je poslije rekla da prema njemu ionako nema nikakve emocije, ali da joj je trebalo da čuje od njega istinu. ''Hvala ti na iskrenosti'', rekla je na kraje farmeru te su otišli sa livade na kojoj su sjedili.

Zoran je, čini se, odavno odabrao svoju družicu za romantično putovanje pa nije bilo čudno kada je kući poslao Julijanu, ali je bio sentimentalan. Rekao da ima prijateljicu za cijeli život, a ona se s njim složila.

''Jako sam sretna i dugo je trebalo da nađem takvu osobu, ali eto, desilo se'', rekla je sretno Suzi.

Kod Nevena je tulum trebao započeti, a Marijana je komentirala da je tulum napravio kako bi mu prijatelji pomogli da odabere curu s kojom bi išao na romantično putovanje. Kad se pojavila Nevenova ekipa, prijateljica Katica je komentirala da joj je bolja Marijana, a isto je zaključio i prijatelj Miro s obrazloženjem da je Samanta još 'zelena'.

Kod Marijana na imanju Bahra se primila čišćenja prije nego što će napustiti njegovo imanje. ''Svjesna sam da ću danas napustiti farmu. Jer shvatite, što u srcu se rodi iskrica, ništa nije bolje od iskrene ljubavi'', zaključila je Bahra.

Poslije je popričala sa Marijanovom djevojkom, a iako je Bahra pričala malo na hrvatski, malo na engleski, na kraju su se i zagrlile.

Dok je Bahra svoju sudbinu prihvatila s osmijehom, Rasema je uplakana ležala na fotelji. 'Plakala sam zbog uvrede. Povrijedili su me i Josip i Zvonko, ali svaki na drugi način. Josip me trebao nazvati i reći da ima curu, tad ne bih bila povrijeđena. A znam što i Zvonko misli, on će me čuti sutra'', razočarano je rekla Rasema te dodala da je shvatila situaciju i da od toga nema ništa. ''Izvisila sam opet'', tužno je zaključila.

Olja i Dragan su za to vrijeme raspravljali gdje će na romantično putovanje, a Olja je otkrila da joj je bitno da samo da je negdje uz vodu.

Za Zorana i Suzi svanulo je jutro dugačije od ostalih jer su konačno bili sami. Jutro su proveli u romantičnom doručku, a Zoran joj je rekao da je to čeka i ubuduće.

Anita je posjetila Zorana i Suzi te ih pitala je li se išta promijenilo u njihovu odnosu, a oni su rekli da nije. Na pitanje kakav im je bio raspored spavanja, Zoran je priznao da su on i Suzi spavali zajedno.

Zaljubljeni golupčići priznali su voditeljici da nastavljaju u istom tonu i da su sretni.

Tko se još zaljubio, koga nije briga, a tko odlazi na romantična putovanja, gledatelji će otkriti sutra od 21 sat, na RTL-u.

  • Ljubav je na selu - nova sezona

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    Nedjelja, 27. lipnja u 20.15 sati
    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!