Ostani doma
Olja otvorila dušu: 'Suprug je bio moja prva i jedina ljubav, a Dragan je divan muškarac...'

Iskreno o ljubavi

Olja otvorila dušu: 'Suprug je bio moja prva i jedina ljubav, a Dragan je divan muškarac...'

Olja je u emisiji otkrila kako još nije preboljela gubitak supruga

Olja Einfalt, poznata i kao Splitska Vampirica, jedno je od najzanimljivijih lica 13. sezone emisije 'Ljubav je na selu'. Osim modrom kosom i neobičnim stylingom, Olja je iznenadila gledatelje i svojim stavovima. 

Pažnju je privukla već u popularnoj emisiji 'Večera za 5 na selu' gdje je šokirala svojim performansima kojima je željela ukazati na nepravdu u društvu i srušiti stereotipe o godinama, a u 'Ljubav je na selu' došla je iz drugih razloga. 

Večera za 5 na selu, Olja Vampirica

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nakon 'Večere za 5 na selu' odlučila sam da ne bi bilo loše opet malo promijeniti okolinu, upoznati nove prijatelje i maknuti se iz uobičajene kolotečine, loših uspomena i demona", rekla je Olja za Slobodnu Dalmaciju.

O Draganu sve najbolje

O Draganu Kežiću, farmeru kojeg je došla osvojiti, ima samo riječi hvale. 

"Zaista je divan muškarac koji se s velikom ljubavlju odnosi prema djeci i ženama", kaže Olja te dodaje kako misli da je farmer odabrao upravo nju za romantično putovanje jer njena suparnica Dijana nije ono što on traži. Kako je objasnila u emisiji, Olja smatra da je Dijana tip žene vezan uz kuću, a Dragan, koji je u svom predstavljanju rekao kako traži ženu s kojom bi išao na Ultra Europe Festival, traži nešto drugo. 

Iako joj se Dragan sviđa, Olja je bila iskrena prema njemu i u nekoliko mu je navrata rekla kako joj treba vremena da bi razvila osjećaje. Naime, prije dvije godine preminuo joj je suprug, što joj je bio velik šok, i prerano joj je za novi odnos. 

"Dugo smo bili u braku. Marko je bio moja prva i jedina ljubav. U godinu se dana razbolio, dobio je karcinom pluća, iako je prestao pušiti deset godina prije smrti. Nije se mogao pomiriti s time da odlazi. Bila sam cijelo vrijeme uz njega. Sve dok nije zatvorio oči vjerovali smo da će se izvući", ispričala je Olja za Slobodnu Dalmaciju te dodala kako je zahvalna što je Dragan, koji je također udovac, pokazao razumijevanje za njene osjećaje. 

Olja Einfalt i Dražen Žerić Žera

A kako će se razvijati odnos između Olje i Dragana, ne propustite doznati u novim epizodama emisije 'Ljubav je na selu', u ponedjeljak i utorak u 21 sat na RTL-u!

  • Ljubav je na selu - nova sezona

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    Nedjelja, 27. lipnja u 20.15 sati
    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!