Ostani doma
Finale 'Ljubav je na selu' završilo s čak četiri ljubavna para! Ali, to nije sve...
RTL

TKO BI REKAO!

Finale 'Ljubav je na selu' završilo s čak četiri ljubavna para! Ali, to nije sve...

U zadnjoj epizodi 13. sezone ''Ljubav je na selu'', ostalo je da i drugi farmeri pogledaju svoje avanture s imanja te zaključe jesu li dobro odabrali

Zoran i Suzi pogledali su snimke s njegova imanja na kojem su se rađala prijateljstva, ali i ljubav. Nakon pogledanog videomaterijala, Renata je komentirala da joj je sada žao što nije bila kod Dragana na farmi, što je sve iznenadilo!

Zoran je rekao da je s Renatom prekrižio odnos, a ona se složila. U jednom trenutku Dragan je počeo komentirati kako je on veći frajer od Zorana, a poslije je rekao da mu Zoran nije ni do koljena.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Dragan ne zna ni sam što hoće, ali ja mu želim sve najbolje u životu'', rekao je Zoran.

Kada je Anita upitala je li Dragan još kome najzgodniji farmer, Mara se ustala te rekla kako joj je i njoj najzgodniji te da se svi drugi mogu posramiti pred njim.

I najstariji farmer Marijan pogledao je kako je to izgledalo iz druge perspektive na njegovu imanju, a potom su se svi dobro nasmijali anegdotama i iznenađenjima. Nakon što su pogledali prilog, Rada je komentirala da su njih tri ispale ''budale'' i da ih je Marijan ''preveslao'', a nisu ga štedjele ni druge dame.

Bahra je dala zaključnu riječ. ''Po mom mišljenju je jedan djelić Marijanu bilo teško dokazati što je iza svega…'', započela je Bahra nespretno. Najbolje da pogledate u videu.

''Ništa ne može biti jače od ljubavi'', zaključila je Bahra te dodala da će vrijeme na kraju sve pokazati.

Kod Raseme na farmi je bilo također uzbudljivih događaja, a svi su se zajedno prisjetili kako je to izgledalo.

Nakon odgledanog videa, Anita je upitala Josipa hoće li napokon otkriti s kojom se to damom zbližio i je li Rasema bila u pravu, a Josip je rekao da je to Hedvika koja se prijavila na Marijanovu farmu.

Vezana vijest

Rasemin+kandidat+Željna+otkrio+da+ima+djevojku+(thumbnail)
Finale 13. sezone Imamo još jedan par! Željan i jedna kandidatkinja poljubili se pred svima: 'Proradila je kemija...'

Nakon nje, i Željan je ustao! Otkrio je da se i on bio zaljubio - u Ivanu iz Sarajeva, a u večerašnjoj epizodi su se prvi put poljubili.

Na kraju su svi kandidati ispričali kako im se svidjelo sudjelovati u emisiji i zašto bi je preporučili svima koji su usamljeni i u potrazi za ljubavi.

Uzbudljiva 13. sezona je iza nas, a već sutra od 21 sat gledatelje očekuje predstavljanje novih farmera koji će svoju srodnu dušu tražiti u idućoj, 14. sezoni omiljene emisije 'Ljubav je na selu'.

  • Ljubav je na selu

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!