Ostani doma
EKSKLUZIVNO - Marijan otkrio detalje ljubavi s Patty: 'Prvi put me otkantala, a čim prodam kuću, selim na Tajland'
Privatna fotografija

Uživaju u braku

EKSKLUZIVNO - Marijan otkrio detalje ljubavi s Patty: 'Prvi put me otkantala, a čim prodam kuću, selim na Tajland'

Farmer Marijan tijekom 13. sezone oženio se Tajlanđankom Patty. Ekskluzivno za RTL.hr ispričao je kako je upoznao svoju suprugu, ali i otkrio da se sele na Tajland

Finale 13. sezone emisije 'Ljubav je na selu' donijelo je brojna iznenađenja, no ono najveće čitave sezone zasigurno je ljubav najstarijeg farmera Marijana Cerovca i Tajlanđanke Naranphat Cerovac Madarat zvane Patty. Njezino pojavljivanje na farmi u Buzetu šokiralo je Marijanove kandidatkinje Maru i Bahru, ali i samog farmera, koji se nije nadao vidjeti svoju voljenu tijekom emisije. 

Marijan je ekskluzivno za RTL.hr ispričao kako je upoznao svoju suprugu, ali i otkrio jednu veliku vijest!

Počelo je preko stranice za upoznavanje...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Upoznali smo se na stranici za upoznavanje. Ja sam joj prvi napisao poruku, a ona je odgovorila s 'Hello'. I tu se sve otvorilo i počeli smo pričati. Ona je bila u Budimpešti. Tamo je dospjela preko radne vize, tamo je pronašla posao. Bila je u braku, razvedena je. Ja sam išao k njoj, ali prvi put me otkantala. Ali kad sam se vratio doma, ponovno me zvala i ja sam se vratio u Budimpeštu dva dana poslije. Čim je izašla van i čim sam je ugledao, ja sam bio zaljubljen preko glave", ispričao je Marijan za RTL.hr. 

Nakon ponovnog susreta, Patty je došla na njegovu farmu, no zbog korone je otišla na Tajland kako bi bila s djecom. 

Upoznao je i njenu djecu

Zahvaljujući 'Ljubav je na selu', Patty se vratila u Buzet, i to baš na Marijanov rođendan! Par se tijekom snimanja 13. sezone (2020. godine) i vjenčao, a na svadbi je bila i voditeljica Anita Martinović. Marijan je upoznao i Pattynu djecu, no zasad, zbog pandemije koronavirusa, samo putem videopoziva. 

"U jako smo dobrom odnosu, i sin i kći su jako ljubazni. Pričamo na telefon i preko videopoziva. Čim mjere dopuste i pronađu neki let, mislim da će nas doći posjetiti", otkrio je farmer koji je i sam otac. Naime, iz prvog (od četiri) braka ima sina koji živi u Americi. 

"Ova korona je sve pokvarila, nitko ne može nikamo putovati. Moj sin inače dolazi svake godine u Hrvatsku, samo trenutno zbog pandemije ne može. Radi u Ujedinjenim narodima i putuje po cijelom svijetu, trenutno je u Teksasu. Poslao sam mu nekoliko slika s našeg vjenčanja", kaže Marijan. 

Marijana ljute zlobni komentari

Farmer je komentirao i odnos s Bahrom, Marom i Radmilom, svojim kandidatkinjama, koje su bile vidno razočarane što im je tajio da se zaljubio u Patty. 

Vezana vijest

Marijan+je+presretan+što+mu+je+došla+djevojka+(thumbnail)
Veliko iznenađenje Marijanu se u kući pojavila žena koju voli: 'To je rođendan svih rođendana!'

"Pratio sam emisiju na televiziji i vidio sve što su mi pričale iza leđa. Rada je bila bezobrazna, puno toga lošeg je o meni rekla, ali nisam želio ulaziti u rasprave s njom. Mara je isto voljela kritizirati, Bahra je bila OK, korektna i pristojna. Patty je ušla u emisiju na moj rođendan i naravno da sam tada morao objašnjavati i Bahri i Mari što se događa. Nije me pogodilo to što su pričale, samo me jako ljute komentari da je Patty došla samo zbog moje kuće i para; ona uopće to ne spominje niti je zanima", iskren je Marijan, koji je otkrio i s kim je iz emisije ostao u kontaktu. 

"Nakon snimanja čujem se samo s farmerima Zoranom i Nevenom. S mojim kandidatkinjama više nisam u kontaktu", priča Marijan. 

Sele se na Tajland!

Rekao nam je i kako mu je u braku.  

"Kao da sam dobio na lutriji! Lijepo nam je, ne može bolje. Već smo imali prilike malo putovati. Vodio sam je po Ćićariji, bili smo na Plitvicama, u Slunju", kaže Marijan koji nam je ekskluzivno otkrio i jednu veliku vijest!

"Dugoročno se, bit ću iskren, vidim na Tajlandu, to definitivno! Otkad sam došao u Hrvatsku, ovdje nemam sreće. Jedina lijepa stvar koja mi se dogodila je da sam upoznao Patty jer da sam ostao u SAD-u, ne bih je nikad upoznao. A sad smo skupa i možemo zajedno planirati budućnost. Čim ovdje prodam kuću, ja se selim iz Hrvatske na Tajland", otkrio je zaljubljeni Marijan, a mi im želimo sreću. 

Nove farmere koji će tražiti srodne duše u 14. sezoni emisije 'Ljubav je na selu' upoznajte večeras u 21 sat na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!