Ostani doma

Finale sezone

Kakav preokret! Renata sjela za Draganov stol, a Mara ustala i viknula: 'On je najzgodniji farmer!'

U finalu 13. sezone došlo je do velikih preokreta

U finalu 13. sezone 'Ljubav je na selu' farmeri i kandidati gledaju snimke s farmi farmera Zorana, Marijana te farmerice Raseme. A nakon prikazivanja videa sa Zoranove farme, Anita je pitala Zorana i njegove djevojke u kakvim su odnosima i mogu li se oni popraviti. Naime, Renata i Zoran nisu se rastali u lijepom tonu.

"Meni je žao što nisam bila kod Dragana na farmi", rekla je Renata, a Zoran je rekao kako je njihov neka onda ide za njegov stol. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dragan mu je prigovorio kako nije pravi frajer jer se ne želi pomiriti s Renatom, a Zoran ga je pitao po čemu je on frajer. "A po čemu nisam frajer?" pitao je Dragan, na što su mu svi zapljeskali. 

"Zoran je simpatičan tip, ali ne može on meni parirati", rekao je Dragan, a Zoran je rekao da Renata slobodno ode za njegov stol. Renata se zatim pridružila Draganu i njegovim kandidatkinjama za stolom. 

"Ja ću polako skupljati harem", našalio se Dragan, a Zoran je rekao kako misli da Dragan sam ne zna što želi. 

I Mara se složila!

Voditeljica Anita zatim je pitala je li Dragan još nekome najzgodniji farmer, a Marijanova kandidatkinja Mara je ustala i pred svima rekla da njoj jest!

"Svaka čast, ima se što vidjeti i nek se svi posrame", rekla je Mara, što je Draganu jako imponiralo. 

"Ja bih iskoristio priliku da zahvalim ovim ženama što su prepoznale kvalitetu pravoga muškarca. Još jedan aplauz!" rekao je Dragan i čestitao djevojkama na hrabrosti što su ga pred svima nahvalile. 

  • Ljubav je na selu - nova sezona

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!