Ostani doma
Spremni su za pravu ljubav: 12 novih farmera kreće u potragu za srodnom dušom, upoznajte ih večeras!
RTL

14. sezona

Spremni su za pravu ljubav: 12 novih farmera kreće u potragu za srodnom dušom, upoznajte ih večeras!

Koje sve tajne kriju farmeri 14. sezone 'Ljubav je na selu' i što mogu ponuditi damama kako bi ih zaintrigirali da im pošalju ljubavno pismo?

Uzbudljiva 13. sezona je iza nas, a već večeras od 21 sat gledatelje očekuje predstavljanje čak 12 novih farmera koji će svoju srodnu dušu tražiti u idućoj, 14. sezoni omiljene emisije 'Ljubav je na selu', pod voditeljskom palicom Anite Martinović.

I ovaj put farmeri stižu iz živopisnih mjesta diljem Lijepe Naše, poput Metkovića, Velikog Trojstva, Ivanovca, Karlovca, Smokovljana, Jastrebarkog ili pak Milne na otoku Braču.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Domaćini osebujnih karaktera te različitih životnih iskustava večeras će otvoriti vrata svojih farmi, ispričati svoje želje i zanimljive ljubavne priče te raznježiti teškim ispovijestima, ali i otkriti da im je baš svima zajedničko da su sada konačno spremni pronaći svoju srodnu dušu.

Gledateljima će se tako, između ostalog, predstaviti povratnik iz SAD-a koji je ondje živio gotovo 60 godina i radio za FBI, vozač dizalice, vodoinstalater, inženjer strojarstva i partijaner, 24-godišnjak koji sam brine o svom velikom imanju, ali i farmer koji živi u selu od svega 30-ak stanovnika!

Tko su novi farmeri 14. sezone, koje sve tajne kriju i što mogu ponuditi damama kako bi ih zaintrigirali da im pošalju ljubavno pismo i požele ih upoznati, ne propustite doznati već večeras od 21 sat na RTL-u.

  • Ljubav je na selu

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!