Ostani doma
Iznenađenjima nema kraja! Željan je u vezi s Nevenovom Samantom: 'Ivana se vratila bivšem dečku'
Privatna fotografija

Turbulentna 13. sezona

Iznenađenjima nema kraja! Željan je u vezi s Nevenovom Samantom: 'Ivana se vratila bivšem dečku'

Željanu je, priznaje, emisija 'Ljubav je na selu' promijenila život na bolje

U finalu 13. sezone emisije 'Ljubav je na selu' Rasemin kandidat Željan sve je iznenadio kada je otkrio da je u vezi s kandidatkinjom Ivanom. Ekskluzivno za RTL.hr prepričao je tijek njihove ljubavi. 

''Ivana i ja smo se još u Međimurju dobro sprijateljili na brzom spoju. Onda sam je ja dočekao na autobusnom kolodvoru kada je dolazila iz Sarajeva na snimanje u Zagreb, a bili smo smješteni u istom hotelu, pa smo se družili, išli na kave i na kraju se zaljubili! Ona je onda otišla na farmu, ja isto, kod Raseme, i vidjeli smo se tek na završnom okupljanju gdje smo se i poljubili", ispričao je Željan te otkrio da je njihovoj ljubavu, nažalost, ubrzo došao kraj.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nakon toga smo pokušavali održavati vezu na daljinu, ali nismo uspjeli, a ona se vratila bivšem dečku i koliko znam, zaručila se. Daljina je napravila svoje'', otkrio je Željan.

No tu njegovim iznenađenjima nije kraj pa je tako nedavno na društvenim mrežama osvanulo da je u vezi sa Samantom,''zlatnom djevojkom'' farmera Nevena Landeka.

Zaljubio se u Samantu

''Mi smo bili dobri prijatelji za vrijeme trajanja cijele sezone, sprijateljili smo se također brzom spoju. Nakon što je emisija snimljena počeli smo se učestalo dopisivati'', prepričava zaljubljeni Željan dodajući da su se on i Samanta viđali tako što bi on došao do nje u Zagreb pa ostao par dana.

''Onda se prije dva mjeseca rodila ljubav i kad smo se vidjeli proradila je kemija i zaljubili smo se, i sad smo zajedno. Ne znam koliko će trajati, ali se nadam da hoće'', otkriva Željan te kaže da se veseli ponovnom susretu sa svojom djevojkom.

''Ja sam u Splitu, a ponekad otiđem do Zagreba, ali čekamo da ona ode u Zadar kod bake za jedno mjesec dana pa ću i ja doći pa ćemo biti na ljeto zajedno'', sretan je Željan, a njegovi bližnji odobravaju njihovu vezu.

S Rasemom je ostao u odličnim odnosima

''Rasema me zvala neki dan, ostao sam s njom u korektnom odnosu i ostali smo baš prijatelji. Rodilo se lijepo prijateljstvo'', rekao je Željan dok je s Josipom ostao doabr preko društvenih mreža, a sa Zvonkom se ne čuje.

Željanu je, priznaje, emisija 'Ljubav je na selu' promijenila život na bolje.

''Meni je u emisiji bilo lijepo, toliko sam putovao, vidio lijepih mjesta, stekao prijateljstava, a na kraju sam našao i ljubav, tako da preporučam svima da se prijave'', zaključio je Željan.

Vezana vijest

Rasemin+kandidat+Željna+otkrio+da+ima+djevojku+(thumbnail)
Finale 13. sezone Imamo još jedan par! Željan i jedna kandidatkinja poljubili se pred svima: 'Proradila je kemija...'

Vezana vijest

Farmeri 14. sezone 'Ljubav je na selu'
14. sezona Spremni su za pravu ljubav: 12 novih farmera kreće u potragu za srodnom dušom, upoznajte ih večeras!

Večeras u 21 sat upoznajte farmere 14. sezone!

  • Ljubav je na selu

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!