Doris Pinčić Rogoznica u 'Ludom baru' suočila se sa svojim najgorim neprijateljima - žoharima: 'Doslovno sam se počela tresti'

NOVI SHOW

Doris Pinčić Rogoznica u 'Ludom baru' suočila se sa svojim najgorim neprijateljima - žoharima: 'Doslovno sam se počela tresti'

Osim što će otkriti neke zanimljive detalje o sebi i svom profesionalnom, ali i privantom životu, Doris će se suočiti sa svojim najvećim strahom

Još samo nekoliko dana dijeli nas od početka 'Ludog bara', showa kojeg od 10. prosinca gledamo na RTL-u. Jedna od prvih gošći u baru kod Renea Bitorajca i Antonije Blaće bit će njihova kolegica - Doris Pinčić Rogoznica.

Osim što će otkriti neke zanimljive detalje o sebi i svom profesionalnom, ali i privantom životu, Doris će se suočiti sa svojim najvećim strahom, onim od žohara i to sve kako bi osvojila što veći iznos za udrugu RTL pomaže djeci.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"To im neću nikad oprostiti. Ubili su me s tim žoharima. Doslovno sam se počela tresti kad sam vidjela koliko su veliki. Ukratko, moja noćna mora!'', prisjeća se Doris izazova.

No da joj se svidjelo u 'Ludom baru' nimalo ne skriva. ''Ludi bar je mjesto na kojem bi svatko popio cugu, opustio se i uživao'', poručuje.

Kako je izgledao bliski susret sa žoharima, je li Doris ipak skupila snage i odradila izazov do kraja, ne propustite doznati u 'Ludom baru' s Antonijom Blaće i Reneom Bitorajcem, od utorka, 10. prosinca u 20 sati na RTL-u.

  • Ludi bar

    zabavni show - Hrvatska - 2019.

    Ponedjeljak - četvrtak u 23 sata
    • Voditelj:
      Antonija Blaće, Rene Bitorajac