Ostani doma
Prvi gosti stižu u 'Ludi bar': Salome će pjevati sa zmijom oko vrata, Nered isprobavati nejestive specijalitete, a Mladen iz TBF-a otkriti dvije velike novosti!
RTL

VEČERAS U 20 SATI

Prvi gosti stižu u 'Ludi bar': Salome će pjevati sa zmijom oko vrata, Nered isprobavati nejestive specijalitete, a Mladen iz TBF-a otkriti dvije velike novosti!

Večeras od 20 sati na RTL-u je na rasporedu prva epizoda novog zabavnog showa 'Ludi bar'.

Domaćini Antonija Blaće i Rene Bitorajac spremni su za svoje prve goste, a na ''vruće'' barske stolce u ležernoj i opuštenoj atmosferi pravog pravcatog bara prvi će sjesti reper Marko Lasić Nered, glumica i pjevačica Salome te frontmen TBF-a Mladen Badovinac.

Osim ugodne ćakule i poneke pikanterije iz njihova privatnoga života koje će voditeljski par pokušati doznati, goste očekuju i potpuno pomaknuti izazovi koje moraju prihvatiti kako bi osvojili što više novčanih sredstava za udrugu RTL pomaže djeci.

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako će se Nered, koji posljednjih mjeseci u 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' poslužuje prava kulinarska remek-djela, u 'Ludom baru' sasvim nenadano naći u ulozi žirija, odnosno kušača - i to pet potpuno nejestivih jela! Teleća jetrica s cimetom i Nutellom, kuhane nogice, ukiseljena haringa ili sladoled s češnjakom samo su dio šarolikog menija s kojim će se morati suočiti.

Salome će se naći pred glazbenim izazovom koji će biti sve samo ne na ono što je naviknula. Igra ''Pjevam, a plače mi se'' pokazat će koliko se dobro snalazi sa zmijom oko vrata, a pritom će morati dovršiti stihove najpoznatijih zabavnih hitova.

Posebno raspoloženi Mladen iz TBF-a Antoniji, Reneu i gledateljima ekskluzivno će otkriti dvije velike novosti iz privatnog života, a zatim će se u svom izazovu morati pretvoriti u neke od najvećih glazbenih velikana. Kako izgledaju MC Hammer ili Mate Mišo Kovač u Mladenovoj izvedbi, gledatelji će imati priliku vidjeti već večeras.

Što su to sve Antonija i Rene uspjeli doznati od svojih prvih gostiju, kako će proći izazovi i hoće li itko poželjeti od njih odustati? Odgovore doznajte već večeras od 20 sati, kad je na rasporedu prva epizoda showa 'Ludi bar'.