Nikad nije kasno / Novosti
Vatrena Sanja i šarmer Stjepan nisu prošli u drugi krug emisije
RTL

PRva emisija

Vatrena Sanja i šarmer Stjepan nisu prošli u drugi krug emisije "Nikad nije kasno"

U večerašnjoj prvoj emisiji novog RTL-ovog showa „Nikad nije kasno“, koji vode Sanja Doležal i Joško Čagalj Jole, četvero kandidata izborilo je prolaz dalje.

Slobodanka Boba Milušić oduševila je žiri izvedbom pjesme „Čarobno jutro“ Nine Badrić, ali i dirljivom pričom o gubitku blizanaca koji su preminuli dva dana nakon prijevremenog poroda. Dugi niz godina nije pjevala, a sada je na nagovor svoje kćeri napokon opet stala na pozornicu i trijumfirala.

Jednako očaravajuć za žiri, u sastavu Tonči Huljić, Danijela Martinović i Miroslav Ćiro Blažević bio je i Darus Despot koji je izveo pjesmu „Ti si mi u krvi“.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poljakinja Regina Roslaniec Bavčević izvela je bezvremenski hit „New York, New York“ i tako osigurala daljno natjecanje, a Giovanni Furlan je publiku zapalio izvedbom „Predaj se srce“ pa je predsjednik žirija, Tonči Huljić, najavio kako se raduje njegovoj novoj izvedbi i dojmljivim plesnim koracima. Giovanni je otkrio da Ćiru poznaje od ranije jer mu je legendarni nogometni trener financirao žice na gitari kako bi bile spremne kad god Ćiro poželi tulumariti.

U tijesnoj borbi za drugi krug Splićanka Sanja Barčot nije uspjela osvojiti žiri Severininom pjesmom „Krivi spoj“, baš kao ni Stjepan Križan koji je pjevao „Bad moon rising“ Creedence Clearwater Revivala.

Nova emisija „Nikad nije kasno“ na raporedu je već sljedeće nedjelje u 20 sati, a gosti u žiriju će biti Emilija Kokić i Dino Rađa.