Nikad nije kasno / Novosti
Dino Rađa
RTL

U drugoj emisiji "Nikad nije kasno"

Dino Rađa "poludio" za zagorskim Mišom Kovačem, a pala je i prosidba!

Da u novom glazbenom showu 'Nikad nije kasno' stvarno nije kasno za ostvariti snove, dokazalo je prvih šestero kandidata koji su svojim glasovnim umijećem očarali žiri i publiku.

No da nije kasno za upoznati svog omiljenog pjevača ili bar njegovog dvojnika, kao i zaprositi dugogodišnju družicu, gledateljima će dokazati gost žirija Dino Rađa, koji će uz Tončija Huljića i Emiliju Kokić slušati i komentirati novih šestero kandidata. A budući da je među njima i, kako ga mnogi zovu 'zagorski Mišo Kovač', Branko Papeš, slika i preslika legendarnog pjevača, koji osim što na njega nalikuje stasom, sliči i glasom, Dino Rađa će doći na svoje. Naime, bivši poznati košarkaš, veliki je Mišin fan, a kada će ugledati njegovog dvojnika na sceni, ništa ga neće spriječiti da s njim na pozornici napravi i nekoliko selfija! 'Gdje ćeš ti?!', upitao je Tonči Dinu koji je, čim je ugledao Mišu, ustao sa stolice i krenuo put bine. 'Šta gdje ću, idem se slikati s čovjekom, moram ovo ženi pokazati!', presretno mu je odgovorio Dino.

Osim što je Dino bio oduševljen, bila je presretna i kandidatkinja Elizabeta Betty Vrban, kojoj je partner s kojim je u vezi pune 32 godine, priredio iznenađenje života, kleknuvši pred nju na pozornici ne bi li je zaprosio!

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

'Prvo sam mislio još malo pričekati jer ipak smo samo 32 godine zajedno, pa da te još malo bolje upoznam, ali..', krenuo je pričati u šali Damir te je kleknuo pred Betty, koja nije mogla suspregnuti suze radosnice. Je li pristala i je li istina da nikad nije kasno za ostvariti snove, gledatelji će saznati ove nedjelje od 20 sati na RTL-u!