Ostani doma
Nikad nije kasno / Novosti
Ann Porsche dobro pjeva, a još bolje kuha!
RTL

PUNA TALENTA!

Ann Porsche dobro pjeva, a još bolje kuha!

Natjecateljica showa 'Nikad nije kasno' otkriva da najviše voli spojiti svoje dvije ljubavi – pripremanje najboljih recepata dok pjevuši omiljene pjesme.

Čakovčanka Ann Porsche, koja živi i radi u Zagrebu, s nevjerojatnom točnošću priprema i ukrašava svako jelo do krajnjeg savršenstva dok pjevuši svoje omiljene pjesme. Nakon showa, 48-godišnja natjecateljica Ann, vratila se u svoju kuhinju u hotelu gdje radi, te nam ispričala simpatičnu priču.

"Bilo je puno posla taj dan u kuhinji, a moj je zadatak bio da pripremim kremšnite. Krema mi se nije dovoljno učvrstila, pa su me kolege zafrkavali da trebam manje pjevati kako bi krema uspjela!" - otkrila nam je perfekcionistica Ann, koja radi u ugodnom društvu i opuštajućoj atmosferi u kuhinji. Osim što su ju kolege na poslu na simpatičan način zafrkavali, Ann je dobila puno poziva od starih prijatelja i prijateljica iz osnove i srednje škole, koji su ju prepoznali u glazbenom showu 'Nikad nije kasno', a njoj je, dakako, bilo iznimno drago ponovno uspostaviti kontakt s njima nakon toliko godina.

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uvijek vedra i nasmijana Ann pamtit će dan kada je Lidija Bačić stala s njom na pozornicu i pomogla joj otpjevati svoju pjesmu. "Volim pjevati njezine pjesme i jako sam se razveselila kad sam ju vidjela u žiriju. Naravno, savjet od stručnjaka kao što je ona, mnogo znači" - objasnila je natjecateljica, te dodala da je zahvaljujući showu dobila i nekoliko gaža na kojima će nastupati kao 'one man band'.

"Na ulici me ljudi prepoznaju, čestitaju i hvale! Svi znaju da je to odličan osjećaj, stoga svima preporučujem da nikad ne zaborave na svoje snove, odnosno ono što najviše vole jer ipak, nikad nije kasno za apsolutno sve u životu!" - zaključuje simpatična Ann.

Što će nam Ann večeras otpjevati i hoće li ju opet netko od njezinih favorita dočekati u žiriju, ne prepustite doznati u 22:45 sati, na RTL-u!