Nikad nije kasno / Novosti
Ovo je novih četvero finalista showa 'Nikad nije kasno'
RTL

Osma emisija

Ovo je novih četvero finalista showa 'Nikad nije kasno'

Nakon druge emisije drugog kruga natjecanja poznato je još četvero finalista showa „Nikad nije kasno“.

Sonja Gojak doslovno je rasplesala cijeli studio izvedbom pjesme „Proud Mary“ te je dokazala zašto nosi nadimak Tina Turner. Osim energijom, i izgledom je podsjetila na baku rock'n'rolla, a kako je sama kazala, njezin outfit bio je u stilu leoparda. Iako se žiri složio da je njezin konkurent u duelu Giovanni Furlan bio jednako dobar izvedbom pjesme „Prava stvar“, ipak je Sanja osigurala finale.

Gašpar Hodonj je ovog puta odabrao vječni ljubavni klasik „Divno je biti nekom nešto“  kojom je posebno osvojio Lanu Jurčević, koja je bila članica žirija. Njegov duelist bio je Darko Cerniar koji je odabrao pjesmu Elvisa Presleya „Can't help falling in love“ i trijumfirao. Naime, Tonči Huljić je presudio da je njegov nastup vrijedan finala.

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ženskom dvoboju između Irme Zrnčić Čvarek i Ann Porsche žiri je dao prednost Irminoj izvedbi pjesme „Tears in haven“ premda je kandidatkinja bila vidno shrvana emocija s obzirom da je pjesmu posvetila svom pokojnom bratu.

Dragan Potpara pjevao je pjesmu „Šinjorina“, a njegova izvedba nije bila briljantna jer je pjevao prehlađen. Bolje je prošao njegov suparnik Bruno Zebić koje je otpjevao veliki hit Novih Fosila „Milena“.

Tončiju Huljiću u žiriju su se pridružili Lana Jurčević i Neno Belan, a koji će mu gosti doći sljedeću nedjelju te tko će biti među četvero posljednjih finalista, saznat ćemo za sedam dana.