Ostani doma
Nikad nije kasno / Novosti
Darus Despot snimio novu pjesmu
RTL

VELIKI USPJEH!

Darus Despot snimio novu pjesmu

Kreativom i marljivim radom natjecatelj glazbenog showa 'Nikad nije kasno', Vukovarac Darus Despot napisao je pjesmu u svom stilu.

Darus Despot još je jednom pokazao da ima talent. Nakon snimanja showa 'Nikad nije kasno', šarmantni Vukovarac posjetio je svoj rodni grad, gdje se našao sa svojim prijateljem Adonisom Ćulibrkom, poznatijim kao Boytronic, jedinim stalnim članom i osnivačem elektroničkog sastava E.T. Darus se s Boytonicom  uputio u njegov studio u kojem je odmah krenuo u produkciju sljedeće pjesme.

„Imam novu pjesmu i nadam se da će se svima svidjeti! Aranžman, produkciju i pola teksta mi je pomagao Boytronic, zbog čega sam mu jako zahvalan. Pjesma se zove 'Kraljica noći', a objavit ću je taman poslije emisije, u nedjelju u ponoć“ – ispričao nam je ponosno Despot te objasnio kako u toj pjesmu pati za fatalnom plavušom, zbog čega izaziva tamburaše i kafić. Darus je posljednjih mjesec dana vrijedno radio na spomenutoj pjesmi i, kako kaže, posebno je ponosan na istu. Ne sumnjamo da će 'Kraljica noći' doživjeti uspjeh znajući da je pjesme pisao i grupi Karma, čiji je i začetnik, Maji Šuput, Ivanu Zaku, Lidiji Bačić te mnogim drugim poznatim izvođačima, a i autor je teksta pjesme 'Kao stranci', koja je predstavljala Sloveniju na Eurosongu 2008. godine.

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Boytronic je izvan sebe! Stalno sluša tu pjesmu i misli da ćemo započeti novu priču u Hrvatskoj, zahvaljujući istoj“ – dodaje Despot.

Što će nam Darus otpjevati u finalu, koje ćete moći pogledati ove nedjelje u 22 sata, u glazbenom showu 'Nikad nije kasno' te kakav će biti interes slušatelja za njegovu novu pjesmu…, držimo mu palčeve!