Ostani doma
Nikad nije kasno / Novosti
'Pjevala sam u Grašinom restoranu!'

Nikad nije kasno za ispunjenje glazbenih snova!

'Pjevala sam u Grašinom restoranu!'

Natjecateljica showa 'Nikad nije kasno', Regina Roslaniec Bavčević, otkrila je da je najbolji osjećaj kada nas život spoji s osobama s kojima smo s vremenom izgubili kontakt.

Nakon završetka glazbeno-natjecateljskog showa 'Nikad nije kasno', Poljakinja Regina Roslaniec Bavčević, imala je nastup u restoranu Adriatic Grašo uz ACI marinu u Splitu, čiji je vlasnik poznati košarkaš Zoran Grašo, otac popularnog glazbenika Petra Graše. Zajedno sa svojim suprugom, Regina je pripremila set ljubavnih pjesama kako bi opustila i razgalila goste.  

Svaki Reginin nastup na TV-u je pažljivo pratio Zoran Grašo, koji bi ju zatim zvao da prokomentira kako je zvučala. „Zna mi reći da ga uvijek rasplačem svojim nastupom, da mi neki kompliment i onda pričamo!“ – otkrila je Regina kroz smijeh te dodala da su se Zoran i ona baš danas dogovorili za kavu.

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim starog prijatelja Zorana Graše, s kojim se u mlađim danima više čula, Regina je upravo zbog showa obnovila 'kontakt' s još jednim prijateljem, Vladimirom. „On je sjedio za laptopom i završavao posao dok je u pozadini bio uključen TV. Čuo je drugačiju boju glasa, dignuo se da pogleda i pred suprugom rekao kako ova žena dobro pjeva. Supruga se nasmijala i rekla mu da sam to ja!“ – ispričala nam je natjecateljica te dodala kako joj je jako drago što ju je život spojio s osobama s kojima je tijekom godina izgubila kontakt.

Između ostalog, Reginu većina ljudi prepoznaje na ulici, priđu joj i kažu da navijaju za nju. „Jako je lijep osjećaj kad vas netko pohvali, a jednom sam sasvim slučajno dobila i popust na trgovini jer me gospodin prepoznao“ – objasnila je vesela natjecateljica.

Dok svatko ima svoje snove, Regina smatra da nikad nije kasno za promjene u životu, za ljubav ili jednostavno za živjeti život koji je pred nama. „Nadam se da ću dobiti još prilika u gradu Splitu, gdje ću opet moći pustiti glas i zapjevati“- zaključuje .

Što nam je raspjevana Regina ostavila za finale i hoće li baš ona biti pobjednica prvog showa 'Nikad nije kasno', ne propustite doznati ove nedjelje na RTL-u!