Ostani doma
Nikad nije kasno / Novosti
'Za Krešom je publika podivljala! On je došao, Grašo je zaplakao i tu je priči kraj!'
RTL

TONČI HULJIĆ:

'Za Krešom je publika podivljala! On je došao, Grašo je zaplakao i tu je priči kraj!'

U glazbeno - natjecateljskom showu "Nikad nije kasno" glazbenik, skladatelj i producent Tonči Huljić, koji je bio u stalnoj postavi žirija, u razgovoru za RTL-ov portal otkriva što je presudilo pri odabiru ovogodišnjeg pobjednika showa Krešimira Baričevića i kakvi su mu daljnji planovi.

"Krešo je pobijedio i to nema nikakve veze s time što sam ga ja pronašao jer je on od prve sekunde fascinirao svojim nastupom. Mi kao žiri smo čak u jednom trenutku bili skloniji Regini, koja je stvarno otpjevala maestralno, međutim kada je Krešo došao na pozornicu, publika je totalno podivljala i on je mogao pjevati kako god hoće, ali to je bilo ono nešto. On je došao, Grašo je počeo plakati i tu je priča završena!" - otkrio je jedan od najnagrađivanijih glazbenih autora i producenata Tonči Huljić.

RTL-ov show 'Nikad nije kasno' pružio je nadu zrelijim generacijama da nikada nije prekasno za ostvarenje želja ili početak nove karijere, a upravo je to osjetio na vlastitoj koži ovogodišnji pobjednik showa Krešimir Baričević, koji je osvojio 50 000 kuna i pjesmu Tončija Huljića.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Pjesma je napisana i vidjet ćemo gdje je najbolje mjesto da se ona izvede. Možda neki festival, pa da ga i time iznenadim. Mogu samo reći da ćete njegovu pjesmu moći poslušati na ljeto" - kazao je Tonči.

Show 'Nikad nije kasno' na neki je način spoj zabavnog i obrazovnog programa. Mnogi su kandidati pokazali pjevačke sposobnosti, kako bi ostvarili neke svoje snove, koje iz raznoraznih razloga u životu nisu uspjeli ostvariti, a Tončija su zanimali upravo ti razlozi.

"Goran Bubalo je imao vrlo impresivan nastup, vrlo specifičan i on je 'gotov' proizvod, koji može odmah dalje. S druge strane, Darus Despot je bariton koji zna pjevati. Vrlo je samouvjeren i jako dobar" - prisjećao se Huljić nekih kandidata, koji su ostavili trag na pozornici studija glazbenog showa te, kako kaže, smatra da se nije niti jednom natjecatelju zamjerio zbog savjeta ili male kritike koju bi nekom dao. "Svi su kandidati bili vrlo zahvalni, a i od publike s malih ekrana se osjetilo puno empatije prema svakom kandidatu i tu moramo biti vrlo zahvalni jer bez njih i ne bi bilo showa. Došli smo se zabaviti, a malu kritiku koju bih dao nekom natjecatelju, znali su da im ona ne može promijeniti život, već su one tu da se unese život u sam show" - objasnio je skladatelj.

Kao stalni član žirija, Tonči je ohrabrivao kandidate, ali i ih podržavao u teškim trenucima. Iako svi misle da je član žirija vrlo lagan posao, popularni glazbenik, tekstopisac i producent otkriva pozitivne i negativne strane tog posla.

"Svi misle da je to lagan posao, no biti član žirija je fizički i emotivno vrlo naporno. Dugo sjedite, jer su snimanja dugotrajna, a i ne možete pomoći svim ljudima, a htjeli biste. To je najveći dio koji me odbija od ovog posla. Činjenica je da u poplavi realityja i raznoraznih natjecanja, ovaj je tip showa sigurno iskočio kod određenog sloja publike, jer bez obzira na godine, ona je duhovno i materijalno vrlo mlada, tako da su i gledatelji zahvalni što im se obraćamo. Baš zbog toga mi je ovaj format showa bio vrlo interesantan jer volim sjediti u žiriju, gdje imam novi izazov" - objašnjava Huljić, koji je imao najteži zadatak kao stalna postava žirija, pa bi se kojiput savjetovao s ostalim članovima. "Svi koji su sjedili uz mene su bili odlični i uglavnom odluku prepuštali meni. Ja bih se posavjetovao, ako sam bio u nekoj nedoumici, ali su zapravo svi bili složeni sa donešenim zaključkom" - dodaje Tonči.

Popularni hrvatski skladatelj Tonči Huljić i njegov band Madre Badessa, prošli su tjedan izbacili novi singl 'No stress', veselu i ležernu pjesmu koja ima svoju vedrinu i duhoviti stil. Nakon završetka showa 'Nikad nije kasno', Tonči neumorno radi na svom trećem albumu, ali i komponira pjesme i za ostale izvođače. "Trenutno imam malo žestok tempo. Osim što sam spomenuo Krešinu pjesmu, radim na svom albumu, ali i radim pjesme za Grašu, Jolu i Rozgu" - otkrio je Tonči. 

 

 

 

 

 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!